bugün
E
el viento1 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
E
el viento1 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
E
el viento1 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
el viento1 yıl önce
entry yazarken çıkan şemsiye reklamı
Hangi akla hizmet oraya koyuldu anlamadığımı reklamdır. Bir başlığa entry yazarken tam girdiyi yazdığınız yere geliyor ve başlıktan geri çıkıp tekrar girmeniz gerekiyor ama bitti mi tabii ki bitmedi reklam aynı yere tekrar geliyor. Sanki Sözlüğün am… devamını gör
E
el viento1 yıl önce
breakout 117
Harley davidson'un komple krom kaplı, çok yakışıklı motosikleti. Şeytan diyor al bir tane dünyayı gez.
E
el viento1 yıl önce
yazarların hayalindeki araba
Audi A5 2.0 TFSI (BEYAZ/PANAROMIK TAVAN) Ikinci el bitane buldum fiyatı 93.000 lira gibi hatrı sayılır bi mebla. 2 yada 3 yıl sonra altımda ins.
E
el viento1 yıl önce
sözlük yazarlarının çayları
Selam millet! Düşündüm de, kahve sevdam kadar çay sevdam da fazlasıyla fena durumda. Kansizlik olmasına rağmen. Öhöm. Evet Evet
E
el viento1 yıl önce
buyuk cilibit
Ülkemizde üreyen geniş dağılımlı kıyıkuşlarından en nadir kaydedilenidir. Sulak alan yakınlarındaki tuzcul bozkırlar ve kuru tarım yapılan tarım alanlarda ürer. Genelde sulak alanların sınırlarında görülür. Göç dönemlerinde, özellikle güneyde, kıyıla… devamını gör
E
el viento1 yıl önce
sözlük yazarlarına gelen son mesaj
En son vodafone attı. Bir geçmiş olsun demediği kaldı amk.
E
el viento1 yıl önce
lübnan dan gelenlere kapımız açık
https://x.com/stargazete/status/1847631597761130845 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’den ilk etapta bize 4 milyon civarında mülteci geldi. Şu anda da 3.5 milyon civarında da ülkemizde. Lübnan’da ciddi manada Türkmenler var. Türkmen soydaşlarımızı da i… devamını gör
E
el viento1 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
© copyright 2005 - 2026