bugün
E
el kizi10 yıl önce
serefsizimbenimaklimagelmisti
kendisi hakkında ilk entry bir faşist tarafından girildiğinden önyargılarımızdan kurtulamayacak yazar.
E
el kizi10 yıl önce
serefsizimbenimaklimagelmisti
kendisi hakkında ilk entry bir faşist tarafından girildiğinden önyargılarımızdan kurtulamayacak yazar.
E
el kizi11 yıl önce
şehirde 5 milyon pkklı var diyen kürt
Akşam üzeri bi oyun sitesi üzerinde ayak üstü tanıştığımız ve bunun sonucunda Türk-Kürt kavgası yaptığımız ve bunun sonucunda asker subay polis karılarını silktiğini söyleyen ardından Şehirde 5 milyon pkklı var şuan silahlı kandil he desin bütün AVM'… devamını gör
E
el kizi11 yıl önce
şehirde 5 milyon pkklı var diyen kürt
Akşam üzeri bi oyun sitesi üzerinde ayak üstü tanıştığımız ve bunun sonucunda Türk-Kürt kavgası yaptığımız ve bunun sonucunda asker subay polis karılarını silktiğini söyleyen ardından Şehirde 5 milyon pkklı var şuan silahlı kandil he desin bütün AVM'… devamını gör
E
el kizi11 yıl önce
shia labeofun sevgilisi
Bu hatunun başlığını açmak erdemdir. Gece gece yardı beni hahahahhahaha. On numara beş yıldız hatun yazar. Evet hatun. Hatun.
E
el kizi11 yıl önce
kezban kızlardaki müthiş cazibe
kaka türk erkek müsveddeleri abidinler, şerolar, kamiller kendisine yüz vermeyen güzeller güzeli anadolu kızlarımıza kezban diye sıfat takmışlar. her fırsatta bok atıyorlar.bu davranış bozukluklarını inceledim. nedenlerini araştırdım. freud'a kadar i… devamını gör
© copyright 2005 - 2026