bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- akrep burcu4
- kıl erkeğin süsüdür14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- travesti sesi çekiciliği2
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- berlin de lgbt yürüyüşüne araçla saldırı2
- nick vermeden bir yazara seslen14
- grup seksin mantığı10
- ioçk14
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- doğu batı sentezi2
- dünyaya çocuk getirmek10
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- opel türkiye ve neskar bursa rezaleti2
- arkadaşlar bir şey dicem5
- gecenin köründe5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- her yaptığı olay olan insanlar3
- birader beyefendiler birader bey yazarlardır2
- gece denize girmek4
- yatın artık orçolar2
- şu an sözlüğü çift görüyorum2
- şarap içemeyen erkek6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- sadece 1 meyve seçme hakkı olsa seçilecek meyve2
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- geceye bir şarkı bırak7
- seni karım yapacağım3
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- müslüman cinler2
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- nohut yaptım nası olmuş10
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- nervio burak demirbilek evliliği13
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var2
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- kafa açan insan5
- yorgun mermi vs nervio12
entry'ler (52)
Art Arda garip oluyor tabii fakat bunu yazmam gerekli bence. Bugün çok saçma seyleri sevdiğimi öğrendim. Bu yüzden kendisinden ders almaya başladım. Feyz almanız için ilk dersin ilk bes maddesini ifşa ediyorum:
1. Beni seveceksin
2. Beni seveceksin
3. Beni seveceksin
4. Her türlü makarnayı her türlü seveceksin
5. Salcali mercimek çorbasını seveceksin
(bkz: adam hem egoist hem aç beyler)
not: 4. Maddede acı olan makarnaları istisna kabul ettirebildim.
1. Beni seveceksin
2. Beni seveceksin
3. Beni seveceksin
4. Her türlü makarnayı her türlü seveceksin
5. Salcali mercimek çorbasını seveceksin
(bkz: adam hem egoist hem aç beyler)
not: 4. Maddede acı olan makarnaları istisna kabul ettirebildim.
Cocuk taraftar olmadıkça zorla yaptirilmamasi gereken eylem. ileriki yasamda iki damla kan görüp bayılmalara sebebiyet verebiliyor.
(bkz: kuzen)
(bkz: kuzen)
O kadını o programa seçen zihniyet ile turk malı isimli mal diziyi üreten zihniyet çok da farkli değildir.
Not: alakaya jurü = mallık katsayısı
Not: alakaya jurü = mallık katsayısı
Kimse bir insanı sevmek zorunda değil. Hani su işimize gelince ortaya attığımız meşhur cümle.. Fakat herkes birbirine saygı duymak zorundadır. Karşıt grupların birbirine saygı duymak "zorunda" olduğu gercegi yani. Sosyal gercekleri kavrayabildikten sonra tarihi gercekler, xler ve yler hakkında konusun istediğiniz kadar.
Not: fetullah gulen e fetoş diyecek kadar ozsaygi ve bilinç sahibi(!) insanların Atatürk e "atoş" demeyen kimseler hakkında atıp tutmaya, cemaatlerde duyduklarını skolastik bir sekilde kabul edip araştırmaya ve olayları zamanına göre değerlendirmeye yanaşmayan kimselerin de Atatürk ü eleştirmeye hakkı yoktur. Ha bir de babanın günahından oğlu sorumlu tutulamaz. *
Not: fetullah gulen e fetoş diyecek kadar ozsaygi ve bilinç sahibi(!) insanların Atatürk e "atoş" demeyen kimseler hakkında atıp tutmaya, cemaatlerde duyduklarını skolastik bir sekilde kabul edip araştırmaya ve olayları zamanına göre değerlendirmeye yanaşmayan kimselerin de Atatürk ü eleştirmeye hakkı yoktur. Ha bir de babanın günahından oğlu sorumlu tutulamaz. *
ilginc bir şeydir. Sapıklarla çok haşır neşir olmamış bünyelerde acayip heyecan yapar.. Her seferinde refleksif olarak geri çevirip sonra da bir daha aramasını bekliyorum. Coğoş.
Üst dişleri yerine daha çok alt dişleri görünen bir insandır. Küçükken çok dikkat ederdim böyle insanlara. Hepsi de "büyükler"di. ironik..
Tanim: hayvAnligin dibine vurmuş yaratık zevki. Kendisi de kör bıçakla kurban edilerek zevklerin en muhtesemini yasaması sağlanmalıdır.
ne olur ne olmazci bir tip olmasi muhtemel olsa dahi baski goruyor olmasi daha muhtemeldir. baski yapacak kadar akli olan insanlarin, yapilan baskinin ters teptigini hala algilayamamis olmasi beni sasirtiyor. genclik; asi genclik, moda; ateizm, deizm, bilimumizm. az biraz bilen insan hic bilmeyenden daha zararlidir derler ya, yalan degil.
son çare deyip zorunda kalması muhtemeldir. veya moda "türbanlı"larındandır. ikinci seçenek ile "yakıştığı için takıyorooğğm" diyerek bursunu alabilmesi mümkündür.
ölüm deyince, eğer ki çok sevilen biri kaybedilmemişse, televizyondaki ölümler gelir. haberlerdeki çocuklar... şimdi o haberlerdeki çocuklar, işte o çocuklar aramızdan çıktılar. hani sanki yaşıyorlarmış gibi yazdıkları ve tanıdıklarında bıraktıkları anılarla taptazeler. tanımazsınız, etmezsiniz, hatta belki kızmışlığınız vardır. ama o haberi aldıktan sonra yanar içiniz. yazılarını gördükçe bir burukluk yayılır yüreğinize.
allah rahmet eylesin. derler ki ateş günaha kefarettir. canına mal olan alevlerin tenine değdiği her an kendisine kefaret olur inşallah.
allah rahmet eylesin. derler ki ateş günaha kefarettir. canına mal olan alevlerin tenine değdiği her an kendisine kefaret olur inşallah.
bileğinde de armband ile ipod bulunur. kemeri de d&g dır hatta.
ilaca tepki vermeyen vücudunuzun kansere yenik düştüğü bir zaman. kanser beyinde, tümör. o şey sizin beyninizi oyarken ve binbir acıyı tattırırken hiçbir şey fayda etmez. başınızda duran bir eşiniz ve yanında çocuklarınız varsa şimdiden duymaya başladığınız hasret ateşini ölümden başka hiçbir şey söndüremez. çivi çiviyi söküyor vesselam.
öfke canavarı ile birleşen sinirimin gazına gelip milleti kırmak. bir de ne dostumu ne de sevdiğimi paylaşamamak. kıskanıyorum kardeşim!!
teknofili olan kişilerde sık rastlanır. ama teknofili olmak şart değildir. bazen ergen olmak veya ergenlik havasını üzerinden atamamak da yeterlidir. yetenektir. ayrılınca intihar etmeye kalkan tipler bile vardır.
bazarda aranılan artist olmaktır. farklı bir yaratık muamelesi filan görmeyi kabullenmektir en baştan. asıl mesele kırkına kadar müslüman yaşayıp sonrasında ateist olmak. işte ben bunu gördüm ve şaşırdım sanırım.
not: hem internette dolaşan ve merak uyandıran "jesus loves you" reklamlarından etkilenip olmayan bir ateist bile olunabilir.
(bkz: ateist ne arar la bu devirde)
not: hem internette dolaşan ve merak uyandıran "jesus loves you" reklamlarından etkilenip olmayan bir ateist bile olunabilir.
(bkz: ateist ne arar la bu devirde)