bugün
E
eh yeter be12 yıl önce
internetten karı düşürmek
E
eh yeter be12 yıl önce
emine erdoğan ın brüksel de giydiği yünlü kaban
adı yolsuzluk soruşturmasına karışmış olan Ali ağaoğlu'nun Gerçekten de, Tayyip erdoğan ve çetesi ile irtibatta olduğunun göstergesidir. bu emine erdoğan (img:#568279) bu da ali bey , (img:#568280) hadi buna da yalan deyin.!
E
eh yeter be12 yıl önce
emine erdoğan ın brüksel de giydiği yünlü kaban
adı yolsuzluk soruşturmasına karışmış olan Ali ağaoğlu'nun Gerçekten de, Tayyip erdoğan ve çetesi ile irtibatta olduğunun göstergesidir. bu emine erdoğan (img:#568279) bu da ali bey , (img:#568280) hadi buna da yalan deyin.!
E
eh yeter be12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
ak partili insanların dışarda kendini belli etmesi
hemen hemen herkesin bildiği ama haksızlık etmeyim amk o kadar da değil dediği kolayca anlaşılacak olaydır. dürüst olun bir kere ve kendinize şu soruyu sorun; aşağıda ki fotoğrafta ki insanımsı tipler sizce hangi partili ? (img:#555229) (img:#555… devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
ak partili insanların dışarda kendini belli etmesi
hemen hemen herkesin bildiği ama haksızlık etmeyim amk o kadar da değil dediği kolayca anlaşılacak olaydır. dürüst olun bir kere ve kendinize şu soruyu sorun; aşağıda ki fotoğrafta ki insanımsı tipler sizce hangi partili ? (img:#555229) (img:#555… devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
aşık bir erkeğin facebook kapak fotoğrafı
silah, kanlı gül ve tespih olur. bu erkekler çok kıro amk.
E
eh yeter be12 yıl önce
atatürkun dedesinin adı
bilinmeyendir. bilenler paylaşmali. edit: kemalistler saçmalamaya başladı. internette her gördüklerine inanıyorlar. hafızmis. yazdığın şeye önce sen inanmalisin. bir dedeyi zor buluyorlar. 571 yılında yaşamış hz muhammedin tüm sülalesi kayit altında … devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
yazarların blackberry messenger pinleri
YAZARLARIN BBM PiNLERiDiR. (img:#531311)
E
eh yeter be12 yıl önce
adet gören kızını facebooktan duyuran baba
GÖRÜR GÖRMEZ OHA DEDiĞiM BABADIR. YAPILMASI APTALCADIR KANIMCA. ADET DEDiĞiN ZAMAN AKLA KAN AKAN Bi VAJiNA GELiR. NE GEREK VAR MiLLETE KIZINI DÜŞÜNDÜRÜYORSUN ? TAMAM BELKi SÜNNETLE KIYASLAYINCA NORMAL GiBi GÖZÜKÜYOR AMA DEĞiL. (img:#507057) (bk… devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
otobüste ellenen kız olayının fake olması
OTOBÜSTE ELLENDiĞiNi iDDiA EDEN KIZIN HAYAL ÜRÜNÜ BiR EYLEM YAPTIĞININ iSPATLANACAĞI BAŞLIKTIR. --spoiler-- (img:#496859) (img:#496860) (img:#496862) içeriklerini tek tek silmeye başladı (img:#496861) https://twitter.com/nestlingphoenix … devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
OTOBÜSTE ELLENDiĞiNi iDDiA EDEN KIZIN HAYAL ÜRÜNÜ BiR EYLEM YAPTIĞININ iSPATLANACAĞI BAŞLIKTIR. --spoiler-- (img:#496859) (img:#496860) (img:#496862) içeriklerini tek tek silmeye başladı (img:#496861) https://twitter.com/nestlingphoenix … devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
E
eh yeter be12 yıl önce
E
eh yeter be12 yıl önce
E
eh yeter be12 yıl önce
E
eh yeter be12 yıl önce
bounes airese gitmek için harcanan 1 trilyon tl
2020 olimpiyat oyunları şehir oylaması için gidilen arjantin'in bounes aires şehrine, devlet temsilcisi kişiler için harcanan toplam para birimidir. redhack grubunun hacklediği belge ile tespiti yapılmıştır. (img:#494396)
E
eh yeter be12 yıl önce
belgeseller için yaratılmış aşırı tipsiz hayvanlar
isim verip de rencide etmek istemiyorum ama, dünyaya geliş amaçları sadece national geographic'te yayınlanan belgesellerde gözükmek olan hayvanlardır. hayır bakıyorsun, tip desen yok; dünyaya bi' faydası desen, o da yok. ama bakıyorsun ayda en az üç … devamını gör
E
eh yeter be12 yıl önce
mücahit rte nin siyonist herzl önünde saygı duruşu
çok kutlu bir andır. benim için mesele değil de sayın başbakan zamanında şunu da demişti: (bkz: saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok) (img:#486428)
E
eh yeter be12 yıl önce
sahilde güneşlenirken bugda kalmak
bugun yasadıgım olay. uyuya kalmışım sonucu ise şuan yaslanamıyorum amk ! (img:#470080)
E
eh yeter be13 yıl önce
çarşı grubunun a harfi
(img:#462471) böyle mi oluyor ak gençler diye kendi kendime sordugu komik olay.
E
eh yeter be13 yıl önce
the notebook 2
ilk filmin begenilmesiyle 2.si çekilmiş olan film. kesin bir bilgi yok yinede. (img:#460669) buyrun buradan
© copyright 2005 - 2026