bugün

otobüste ellenen kız olayının fake olması

OTOBÜSTE ELLENDiĞiNi iDDiA EDEN KIZIN HAYAL ÜRÜNÜ BiR EYLEM YAPTIĞININ iSPATLANACAĞI BAŞLIKTIR.
--spoiler--
görsel

görsel

görsel

içeriklerini tek tek silmeye başladı
görsel

https://twitter.com/nestlingphoenix

7600 twet
55 takipçi

gece instagram'daki videoları gören gördü. ne tür bir manyak olduğu ortada.

--spoiler--

hesap gitmiş videolar yenilendi

alakalı video:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/147256/otobuste-yarim-saat-tacize-ugrayan-turk-kizi

beyler bu olay tamamen kurmaca. kız ilgi orospusu ya da psikolojik sorunları olan biri. hesabını inceleyin (hesap gitmiş)
http://tinypic.com/r/amfgqr/5

---
görsel
---

bakın otobüs öyle dolu da değil. xvideos'daki ford videolarını hatırlayın. tamamen sıkışık otobüste gerçekleşiyorlar. tamam otobüs boşsa olmayacak bir şey değil ama burada bir paranoya var. koluna sinek konsa tecavüz edildim diye bağaracak insan kaynıyor. bir de sırf tipi kötü diye insanlara tecavüzcü diye yaftalayanlar var.

otobüsü iyice inceleyin. arkada gideri olan bir karı var. onu değil de neden 120 kiloluk obez kızı elliyor?(bu ülkede damacanayı bile siktiler o da bir şey mi diye savunmayın. sürekli mağdursunuz. her tipsiz adam potansiyel sapık her yakışıklı da prens sevgi koyim)

adam obezler ses etmez diye mi düşünüyor amk. 2'ye bakın. gözlüklü(kafasında bir şey varmış.) karının yanında adam var. şimdi bu kadın da aynı şekilde yardım edin yardım edin diye bağırsa ne olacak? 3'e bakın, küfürle beraber bir adam buraya doğru bakıyor. 4'de de öyle hızlıca geçiyor kamera. sağ üstteki 5'de öyle yanındaki jesse pinkman tipli adam filan herkes birden kıza odaklanıyor ne oldu diye. burada bir taciz olayı olsaydı durum böyle olmazdı. bazı yazarlar anılarını anlatmış bu taciz olayıyla alakalı genelde yanlış anlaşılmadan bahsediyorlar. bir çanta değdi diye "2 saattir elliyon" diye bağıran insanlar varmış. yani bi paranoya sürüp gidiyor insanlarda. günün birinde tacizci diye suçlandığınızda eliniz kolunuz bağlı bir şey yapamazsınız. tabi görgü tanıklarından bahsedenler de var. "biz görüyoruz otobüs sallandığı için adam geri gidiyor, kız adama tacizci muamelesi yapıyor" diye. böyle olaylar her zaman oluyor. bir de sağ altta 5 var 6 olacaktı o kulaklık için kestim orayı " yarım saattir taciz edildiği halde hala kulaklıkları çıkarmaması da ilginç "

herkes kızın bu konuşmasına odaklanmış. yoksa hemen yanında, bu kızla yan yana duran erkekler var. bu kız paranoyak biri. suçsuz bir adamı tüm türkiye'ye rezil etmeye çalışıyor. şimdi bu video milyon kere izlenicek. ilgi huurluğu level 10000. şu twitter hesaplarına kadar inceleyin. videolarına bir bakın. (kaldırılmış çoğu)

özet: adam suçsuz beyler

http://haber.stargazete.c...artan-iftira/haber-784204

geçen günlerde de yanına erkek oturtmayan kadını görmüştük. her bok olabilir gençler.

ülkede hiç mi taciz olayı olmuyor? oluyor olmasına da bu durum çok farklı bir şey. varsa otobüste kamera incelensin, görgü tanıklarına kadar sorulsun işte. sesi titriyor diye kızı haklı çıkaranlar(saçma sapan videolarında ne şekle girdiği gözüküyor), adamın tipi kötü diye adamı suçlu yapanlar, kıza cesaretinden dolayı övgüler yağdıranlar, hemen dolduruşa gelmeyin. bir de neden kızın kilosuyla dalga geçiliyormuş. o adamın tipiyle dalga geçen siz değil miydiniz?

şu filmi de izlemediyseniz izleyin.
http://www.imdb.com/title/tt0050083/

bu video ortaya ilk çıktığında şu yorumlar vardı "adam kızdan böyle bir şey beklemiyordu, ne yapacağını şaşırdı dondu kaldı. zaten surata bak kesin otobüse binmeden camiye molotof atmıştır. kız da titriyor resmen. kalbi nasıl atıyordur kim bilir. ayyy" videonun çekilme şekli bile ofsayt. vine mıdır nedir onlara benziyor. hiç anlamıyorum bu videoları ve yapılış amaçlarını. o konuşmadan sonra otobüsten inmiş galiba. çeksene tüm tartışmayı. taciz eden biri ısrarla ben etmedim diye kendini ele de verebilirdi(sadece ihtimal). adam daha çok alaka kurmaya çalışıyor videoda. neden video uzun değil?
neden çarptırılması için kısa tutuldu?
şöyle otobüste kargaşa çıksa başka şeyleri tartışırdık en azından. "kız korkmuştur, adam beni dövecek sanmıştır diye tam çekememiş" diyenler neyin kafasında? o tarz görüntüler lazım zaten. o yanına erkek oturtmayan kadın videosunda çoğu şey ortadaydı. böyle kendini mağdur gösterip kesmek de nedir? yakında director's cut'ı çıkar. sonra uncut çıkar. extented'i çıkar, çıkar da çıkar.

ama olayın üzerine gittiğimizde bunun tamamen tersi olduğu gözüküyor. kız gerçekte mağdursa bile videoda kullandığı küfürler bile onu suçlu duruma GÖTürüyor. sözde taciz edilen biri annesine taciz edilmesini istiyor. daha önceden planlanmış bir davranış bu. vücüt dili olsun psikoloji olsun bir sikim bilen biri durumu rahatlıkla anlayabilir. biz bu durumda olayı tam olarak bilmesek dahi kız suçludur, söylediklerinden dolayı. eğer kız gerçekten iftira atıyorsa zaten en büyük suçlu o. iki şekilde de elinde kalıyor. büyük ihtimalle adam dava bile açmayacak. sağ yanındaki jesse pinkman tipli adama yapsaydın ya aynısını. senin yanından geçen biri sana değmemesi için oscarlık performans sergilemeli amk. bir kere pozisyonları bile saçma. o kızı ellemek için otobüstekilerden yardım alman lazım. ya da kursa filan yazılmalısın. "120 kilo bir kıza otobüsün en göze batan yerinde kimseye çaktırmadan yarım saat boyunca nasıl değerim" tamam bu yarım saat olayı da lafın gelişi ama bu uzun bir süreyi gösteriyor. 5-10 saniye değil heralde. olay çok farklı işte. komplo teorileri kurmaya gerek yok. adam suçluluğu ispatlanana kadar masum. otobüste kamera olsaydı keşke.