bugün
E
edeplikiz7 yıl önce
domestik ev hanimi
(bkz:nurtopu gibi trollünüz oldu)
E
edeplikiz7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
E
edeplikiz7 yıl önce
sözlük kızlarının yaptığı tatlılar
irmik tatlısı. Aceleye geldi biraz sunumu onun haricide şerbeti tam kıvamında olmuş tatlıdır. (img:#1267883)
E
edeplikiz7 yıl önce
sözlük yazarlarının omurilik soğanları
(img:#1843641)
E
edeplikiz7 yıl önce
mini etekli kıza arkdan yaklaşıp memelerini sıkmak
mini etekli kıza toplumun örf adetlerine genel ahlak kurallarına göre giyinmesi yönünde yapılan uyarı eylemidir. net..
E
edeplikiz7 yıl önce
normal sineği kalemtıraşla sivrisinek yapmak
Oğlum yapmayın yazık lan. Valla bir gün olur sizi de sivritir helikopter böceği yaparlar öteki tarafta. Günah.
E
edeplikiz7 yıl önce
ulunun çarkını çeviren yazarları tam liste
ulunun sol şeriti durduğu an düğmeye basıp çarkını çeviren yazarlardır. (bkz:non andrea) (bkz:a t e c h s o) (bkz:kale3112) (bkz:kuresel ikinma 2) (bkz:isminiunutanadam) (bkz:frank lucas) ilk aklıma gelenleri yazdım evet..
E
edeplikiz7 yıl önce
yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler
Maşallah cnm ya..
E
edeplikiz7 yıl önce
elinize almaktan en çok hoşlandığınız şey
evde iş yerinde arkadaş ortamında elinize almaktan en çok hoşlandığınız şeylerdir. ben kadın memesini elime almaktan hoşlanırım.
E
edeplikiz7 yıl önce
misafirlikte duvarda asılı duran hamile kabartması
(img:#1841580) Eğer bir Avrupalının evine misafir olmuş iseniz, salonun duvarında öylece asılı duran, bir hamile kadın kabartması görürseniz şaşırmayın ve bu nedir diye de merak Edip sormayın..Evin hanımının hamilelik döneminden kalan alçı kalıp yö… devamını gör
E
edeplikiz7 yıl önce
kız olsanız kendinizle çıkar mıydınız
tersi erkek olsaydınız kendinizle çıkar mıydınız olan sorunsaldır, erkek olsaydım kendimle çıkardım çok net, haha, sorunsal entarisi.
E
edeplikiz7 yıl önce
bacaklarını açarak oturan erkek
duygusuz, düşüncesiz, kaba erkektir. bu hanzoların derhal hadım edilmesi gerekir.
E
edeplikiz7 yıl önce
penis nasıl kavranır
(bkz:entry nick uyumsuzluğu )
E
edeplikiz7 yıl önce
kadın nasıl soyulmalı
(img:#1840355) Bunun bi tık üstü parçalamalı olanıyla soyulmalıdır. Kadın Elbisesinin soyulma hızı ve şiddeti, o seksin ateşli veya sönük geçeceğine dair bir işarettir. Sert soyan beyler eqlesin..
E
edeplikiz7 yıl önce
silah kullanabilen bir kızı üzmek
(img:#1838971) Şöyle güzel ve seksi pozlardan mahrum kalma nedenidir. Not: iyi nişancıyımdır. Attığımı fururum..
E
edeplikiz7 yıl önce
kadınları çekici yapan detaylar
bel basen orani (bkz)altın oran(/bkz)
E
edeplikiz7 yıl önce
vücut boyama sanatı
(img:#1838472) insan vücudunu tıpkı bir tuval gibi kullanıp, sanat için soyunanların çıplak vücudunu, yine sanat için giydiren, boyamalı bir sanat dalıdır. Ressam beyler eqlesin..
E
edeplikiz7 yıl önce
hoppidi hoppidi zıplayan meme gifleri veritabanı
Tövbe Bismillah.
E
edeplikiz7 yıl önce
limon memeli kız
küçücük memeleri olan daha çocuk doğurmamış güzel vücutlu kız.
E
edeplikiz7 yıl önce
bir sözlük kızının memesinde huzur bulmak
(img:#1837584) sözlük erkeklerinin aradığı ama bir türlü bulamadığı gerçek huzuru seksi bir sözlük kızının dolgun ve iri memiktolarında bulması hadisesidir. Şöyle kafasını göğsüme yaslayıp huzur dolu ve anlamlı gözlerle bakan bir erkek için neler v… devamını gör
E
edeplikiz7 yıl önce
sözlük kızlarının meme ölçüleri
sözlük kızlarının meme ölçüleridir. açık artırmayı 85 b ile açıyorum.
E
edeplikiz7 yıl önce
dilini burnuna değdirebilen kız
(img:#1837565) Ay bu benim vallaa. Biraz uzundur da..
E
edeplikiz7 yıl önce
sözlük erkeklerinin yemek yapamaması
Yemek yapmanin kendi ayaklari uzerinde durmakla uzaktan yakindan alakasi yok ki yahu. Kendi ayaklari uzerinde durabilen, isi gucu olan bir insan cokta guzel disaridan soyleyerek yemek ihtiyacini giderebilir. Bunun icin yemek yapmasina, mutfakta vaki… devamını gör
E
edeplikiz7 yıl önce
sokakta dondurma yalayan erkeğin namusu
harun bir abla kadardır. yedirtmem ulan erkekleri sizlere!!!
© copyright 2005 - 2026