bugün
- gelecek partisi'nin kapanması9
- üşüyen erkek6
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması5
- japonya20
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı5
- mal varlıklarınız nelerdir4
- sağa sinyal verip sola dönmek6
- battal gazi4
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- ketçap aromalı ruffles2
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- klima çarpması4
- yazarlara gelen son mesaj2
- gürcistan25
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- silah çekildiği zaman patlar3
- günaydın sözlük uyanın artık2
- ağlamamak için kendini tutmak12
- ctrlx22
- kırgızistan8
- prensesler gibi uyanmak3
- sabaha bir şiir bırak2
- ahmet davutoğlu4
- geceniz nasıl geçiyor7
- hewal ebo18
- kuran da namaz yok21
- çin8
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- latin atasözleri6
- geceye bir şarkı bırak17
- lahmacunu elle yiyen kız14
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- ilgi isteyen kız16
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- yeni yazarlara öneriler3
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- suca suruklenen cocuk8
- antalya şu an 28 derece4
- tez yazmak4
- cep telefonu4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- içim yanıyor be sözlük7
- hikayeyi devam ettir52
- alison blaire2
- nickten isim tahmini yapmak71
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
--spoiler--
3x07 işler sarpa sardı, olivia'nın bu tarafa geçmesini bekledim ama olmadı. ilaç yetmedi (: şimdi yakalandı ve sanırım bu saatten sonra sikerticekler. peter, -mallığına doymasın peter- ise sonunda kör göze parmak anladı olayı. fringe tarihinde, daha önceki 2 sezon finali de dahil olmak üzere bu kadar "hassiktir" le bitirdiğim bir bölüm hatırlamıyorum. sıradaki bölümde karşılaşacağımız, birden bire kritik derecede önemli hale gelen yatak sahnesinde hikayenin gidişatı belli olacak. aynı zamanda joshua jackson'ın oyunculuk yeteneği de bu kesmesi zor rol ile teste tabi olacak.
ah be olivia diyorum, security breach yapmadan giremedin mi şuraya.. sen ki ne kilitleri açtın, ne boklara girip çıktın. o tarafa dönebilseydin de bi catfight daha izleseydik diyorum.
ama olivia bu tarafa dönse, iki bölümde de çakma olivia'nın işi bitse, o zaman konu harcanıp bitecek tabi. abrams efendi bi olayı seksen yere bağlamadan kapatmıyor, lost'ta gördüğümüz üzere.
bu arada shapeshifter olivia'dan astrid dahil herkesin bir miktar kıllanması, ama bunu kimsenin dile getirmemesi de bana biraz yapay geliyor. hikayenin devamlılığının sağlanması açısından "şimdilik böyle gerekiyor" gibi. ama herkesi geçtim, nina sharp teyze bi boktan kıllandı mı peşini bırakmaz. ve peter koçum, hemen babanı alıp nina ablana gitmelisin.
--spoiler--
3x07 işler sarpa sardı, olivia'nın bu tarafa geçmesini bekledim ama olmadı. ilaç yetmedi (: şimdi yakalandı ve sanırım bu saatten sonra sikerticekler. peter, -mallığına doymasın peter- ise sonunda kör göze parmak anladı olayı. fringe tarihinde, daha önceki 2 sezon finali de dahil olmak üzere bu kadar "hassiktir" le bitirdiğim bir bölüm hatırlamıyorum. sıradaki bölümde karşılaşacağımız, birden bire kritik derecede önemli hale gelen yatak sahnesinde hikayenin gidişatı belli olacak. aynı zamanda joshua jackson'ın oyunculuk yeteneği de bu kesmesi zor rol ile teste tabi olacak.
ah be olivia diyorum, security breach yapmadan giremedin mi şuraya.. sen ki ne kilitleri açtın, ne boklara girip çıktın. o tarafa dönebilseydin de bi catfight daha izleseydik diyorum.
ama olivia bu tarafa dönse, iki bölümde de çakma olivia'nın işi bitse, o zaman konu harcanıp bitecek tabi. abrams efendi bi olayı seksen yere bağlamadan kapatmıyor, lost'ta gördüğümüz üzere.
bu arada shapeshifter olivia'dan astrid dahil herkesin bir miktar kıllanması, ama bunu kimsenin dile getirmemesi de bana biraz yapay geliyor. hikayenin devamlılığının sağlanması açısından "şimdilik böyle gerekiyor" gibi. ama herkesi geçtim, nina sharp teyze bi boktan kıllandı mı peşini bırakmaz. ve peter koçum, hemen babanı alıp nina ablana gitmelisin.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar