bugün

ırkçı kürt ve ırkçı türk arasındaki farklar

çok rahat açıklanabilecek farklardır. türk ırkıçısı ırkının üstünlüğünü savunabilir, ama kürt ırkçısı sadece türk düşmanlığı yapabilir, kürt ırkının üstünlüğünü savunamaz.

kürt ırkcısı farslardan araklanmış mitolojisiyle, destanı ile, türklerden arakladığı bayramı ile övünür. 5000 yıllık tarihi olduğunu iddia eder bir delil gösteremez, eyyubilerin, medlerin hatta perslerin kürt olduğunu iddia eder bir tane delil gösteremez. bunları iddia ederken komik duruma düştüğünün farkına bile varamayacak zekaya sahiptir.

türk ırkçısı ise bambaşkadır. türk ırkçısının motun'u vardır, attila'sı vardır, bilge kağan'ı vardır, hülagu'sü, timur'u atatürk'ü vardır. 40 çerisi ile saray basan kürşad'ı 500 askeri ile kocaman çin ordusunu dağıtan çiçi yabgu su vardır. türk ırkçısının ergenekon'u, türeyiş'i, şu'su vardır, yenikün'ü vardır. bilinen 3500 yıllık tarihi ile övünür. yabancı kaynaklarda yabancı tarihçilerin türkler hakkında dediklerini bir tartışma da söyleyebilir, bunlarla övünebilir vs...

özetle;

türk ırkçısının dayanağı vardır. kürt ırkçısının dayanağı yoktur. türk düşmanlığını benimsemiştir. çünkü yapacak başka şeyi yoktur. türk ırkçısı ise türk olmayan herkese karşı aynı tavrı alır, ayırt etmez.