bugün

bursaspor

şampiyonlar liginde yakaladığı fikstür avantajını maalesef değerlendirememiş olan takımdır. genellikle dördüncü torba takımları birinci torba takımlarını ağırlayarak başlar fikstüre. bursaspor ise önce 2. torba takımını konuk etti, sonra da 3. torba takımına deplasmana gitti. buna rağmen iki maçtan da puan çıkaramadı bursaspor.

takımın önündeki iki maçın da mancester united'la olması işleri çok zora sokmuş durumda. zira ben manchester'la 1-5 veya 2-6. maçları oynamak isterim. 3-4 olabilecek en kötü maçlardır, eğer ilk iki maçtan puan çıkaramadıysanız. çünkü tam kadro bir manchester united, gruptan lider çıkmayı garantilemek adına size deli gibi saldıracak.

hayırlı işler...

haaa sanılmasın ki acımasızca eleştiriyorum. bırakın yau. adamların ilk şampiyonlar ligi tecrübesi bu. bir daha katılırlarsa daha iyi olacaklardır. çünkü yapılan hatalara bakıyorum, tamamen tecrübesizlikten, heyecandan el-ayak dolanmaları falan filan.

hem sonra kendi takımıma bakıyorum, sadece anamızın liginde top oynuyoruz, hatta onu da pek iyi oynayamıyoruz, o yüzden bir şey söyleyemiyorum.

öyle rakibimin başarısızlığını isteyenlerden değilim zaten. beni kendi takımımın başarısı ilgilendiriyor.

ama bursaspor'un "biz acemiyiz" ruh halinden acilen çıkması lazımdır. fenerbahçe de yıllarca avrupa'da tecrübe kazandı hatırlatırım. hoş kazanılan tecrübeyi tek bir sezon görebildik, ama o bile güzeldi.

galatasaray'ın önceki tecrübelerinden bahsetmeye gerek yok, zaten onlar söylüyorlar hep uefa kupamız süper kupamız vs. vs...

bursaspor'un hedefi kalıcı olmak olmalıdır. bir sefer şampiyon olduk, şampiyonlar ligine gittik göt olduk geldik olmamalıdır. takım elbetteki kötü sonuçlar alabilir, yenilebilir hatta rezil bile olabilir. bunlar olur. önemli olan her sene şampiyonlar ligine gitmek, o havayı solumak, ekonomik olarak kalkınmak ve gerek kadro, gerek tesis kaliteni yükseltebilmektir.

sonrası zaten gelir eğer o fırsatları kullanabiliyorsan.
© copyright 2005 - 2026