bugün
- 16 temmuz 2026 gece selası7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak7
- ulunun en iyi 5 yazarı5
- yumurta yememek3
- recep tayyip erdoğan5
- bulgara gitmek5
- normal sözlüğün çökmesi5
- özgür özel'in parti kurmayacağı açıklaması4
- thomas tuchel5
- haluk levent in tutuklanması4
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- jeneratör sesi3
- dövmem var açtım bak kıyafeti3
- yalaka3
- mel mel abinin kapak fotosundaki kravat4
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
- memur zihniyeti3
- duyup cevap vermemek3
- günün kritiğini yapmak2
- galette2
- focaccia2
- dünyayı yöneten gizli örgütün wp grubu kurması3
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek12
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı2
- kitap cafe açmak2
- kahpe dölün soyu3
- sabah3
- geldi yine deli6
- mason greenwood59
- tulumba tatlısı7
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- sözlük kızlarının aklını başından almak2
- ooooophelia hanımın elleri2
- şerit makarna2
- it is almost shabat2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı6
- gocu trafikte2
- velvet'in silver'a benzemesi11
- arjantin'e bir taktik ver9
- kezo erkeklerin ortak özellikleri16
- devletin öğrenciye bedava dağıttığı kitaplar3
- kabataş olayı görüntüleri7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu7
- süleyman soylu14
- kangal sucuk 1000 lira13
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- semt pazarcılarına özgü anlamsız coşku2
- karnımızı içimize çekince nereye gidiyor7
- burçlara inanan erkek9
- insan olmaya ceyrek kala23
şakirtler ne hikmetse hz. muhammed'e, dine dil uzatıldığında haklı olarak çıldırıyorlar.
peki mustafa kemal hakkında bu şekilde atıp tutma hakkını nerden buluyorlar onu anlamıyorum. biz de atatürk ve ilkeleri konusunda duyarlıyız içinize sindiremeseniz de. bizim müslümanlık anlayışımız içki içmeyi kaldırıyor. siz içmemeyi tercih ettiniz diye ortalığı ayağa kaldırmıyoruz. ama sizin gibi kul hakkı yemiyoruz mesela, dini alet etmiyoruz siyasete. hırsızlık yapmıyoruz. halkın hakkını birilerine peşkeş çekmiyoruz.
bakın yıllarca müfettişlik yapmış adamın malvarlığına. başka müfettişlerle kıyaslayın varsa bir yamukluk söyleyin. ben de sizin başbakanınızı bakanlarınızı kıyaslayayım mesela.
zihniyetiniz şu: çalsın çırpsın ama içki içmesin. kul hakkı yesin ama eşi türbanlı olsun. işsizlikten belimiz kırılsın ama kömür veriyo olsun. türkiye büyüme rekoru kırsın ama ben enflasyon oranında artış alıyım. büyüme iktidar çevresindeki 3-5 kişiye dokunsun. oğluna, damadına mesela.
peki mustafa kemal hakkında bu şekilde atıp tutma hakkını nerden buluyorlar onu anlamıyorum. biz de atatürk ve ilkeleri konusunda duyarlıyız içinize sindiremeseniz de. bizim müslümanlık anlayışımız içki içmeyi kaldırıyor. siz içmemeyi tercih ettiniz diye ortalığı ayağa kaldırmıyoruz. ama sizin gibi kul hakkı yemiyoruz mesela, dini alet etmiyoruz siyasete. hırsızlık yapmıyoruz. halkın hakkını birilerine peşkeş çekmiyoruz.
bakın yıllarca müfettişlik yapmış adamın malvarlığına. başka müfettişlerle kıyaslayın varsa bir yamukluk söyleyin. ben de sizin başbakanınızı bakanlarınızı kıyaslayayım mesela.
zihniyetiniz şu: çalsın çırpsın ama içki içmesin. kul hakkı yesin ama eşi türbanlı olsun. işsizlikten belimiz kırılsın ama kömür veriyo olsun. türkiye büyüme rekoru kırsın ama ben enflasyon oranında artış alıyım. büyüme iktidar çevresindeki 3-5 kişiye dokunsun. oğluna, damadına mesela.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar