bugün
- 1948 arap israil savaşı8
- bira6
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- acı acı osurmak4
- cinlerden yardım alan platformlar3
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- tai lung26
- su bardağı ile çay içmek7
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- osuruktan şiirler89
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler2
- askerden sonra dikkat çekmek4
- nervio varıdı nerede o8
- fenerbahçe18
- muskadan medet uman müslümanlar3
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- bütün dinlere inanmamak3
- anderson talisca6
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- ismet gurbuz 202411
- sözlük dayısı dövmek6
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- kadının kalbine giden yol4
- dolar isterse 100 olsun41
- türkiye de emeklilik2
- victor osimhen19
- anın görüntüsü20
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- günün şarkısı2
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- kıyamet2
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- corpus hermeticus4
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- muslettin amca10
- commodore 642
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi3
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- steam arkadaşı aranıyor5
- yemeksepeti4
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- içki şişeleri3
artık zamanı gelmişti. burun ameliyatı olacaktım. yıllardır baya baya eğri bi burunla geziyordum. eğri derken kemerli aklınıza gelmesin. bu burun sağa doğru eğriydi resmen. her şey iyi gidiyordu. ameliyat tarihini almış, hazırlıkları yapıyordum. dahası iğne vurulmaktan bile korkan ben, bünyeyi olaya alıştırmaya çalışıyordum. velhasılı arkadaşlar da ameliyatı soruyor, arasıra muabbetini yapıyorduk.
ta ki kız arkadaşı hemşire olan yavşak uğur' la ameliyat hakkında konuşana kadar da fazla bi korkum yoktu!
inanmazsınız adam tam bi felaket tellalı. narkozun etkisiyle ameliyattan kalkamamaktan tutun da ameliyatın her türlü yan etkisinden bahsedip beni bunalımlardan bunalara sürükleyen bu yavşak lafı en son lavmana getirdi bıraktı:
- gardaş sen lavğman * biliyon mu?
- yok kardeş bilmiyorum, neymiş?
- gardaş şimdi sen amaliyat olacağn ya.
- eeee.
- şindi seni uyuşduracaklar. o zamağn götündeki boklar masaya düşecek.
- olum ne diyon sen ya malmısın!
- gardaaşş! ben olanı söylüyom. sana lavman yapacaklar.
- lavman mı? * lavman ne lan?
- gaardaaaş... şimdi sana bişey takacaklar. işte o bütün bağırsağını, bokhunu temizleyecekmiş.
- ne takacaklar olum, nereme takacaklar!
- ........
- lan olum söylesene. yoksa! lan olum ne bela adamsın sen, ne biçim bi yaratıksın mnakoyum! allah belanı versin. bi ameliyat olacam içine ettin. nerdeyse vazgeçecem.
ameliyat gününe kadar bu lavman işi aklımda çıkmadı. nası takacaklar olum! bari uyurken yapsalar. hiç biri önemli değil de bu uğur yüzünden cümle alem benle dalga geçecekti ona yanıyodum.
neyse ki lavman mavman yapmadılar. sabah erkenden bi bardak meyve suyu içmiştim doktorun tavsiyesiyle. meğerse buymuş doktorun da meramı.
ameliyat oldum. burun da tam düzelmedi zaten. suratım bir hafta notr damme' ın kamburuna benzedi. sonraki bir ay uyuşturucu müptelası gibi gezdim.
ta ki kız arkadaşı hemşire olan yavşak uğur' la ameliyat hakkında konuşana kadar da fazla bi korkum yoktu!
inanmazsınız adam tam bi felaket tellalı. narkozun etkisiyle ameliyattan kalkamamaktan tutun da ameliyatın her türlü yan etkisinden bahsedip beni bunalımlardan bunalara sürükleyen bu yavşak lafı en son lavmana getirdi bıraktı:
- gardaş sen lavğman * biliyon mu?
- yok kardeş bilmiyorum, neymiş?
- gardaş şimdi sen amaliyat olacağn ya.
- eeee.
- şindi seni uyuşduracaklar. o zamağn götündeki boklar masaya düşecek.
- olum ne diyon sen ya malmısın!
- gardaaşş! ben olanı söylüyom. sana lavman yapacaklar.
- lavman mı? * lavman ne lan?
- gaardaaaş... şimdi sana bişey takacaklar. işte o bütün bağırsağını, bokhunu temizleyecekmiş.
- ne takacaklar olum, nereme takacaklar!
- ........
- lan olum söylesene. yoksa! lan olum ne bela adamsın sen, ne biçim bi yaratıksın mnakoyum! allah belanı versin. bi ameliyat olacam içine ettin. nerdeyse vazgeçecem.
ameliyat gününe kadar bu lavman işi aklımda çıkmadı. nası takacaklar olum! bari uyurken yapsalar. hiç biri önemli değil de bu uğur yüzünden cümle alem benle dalga geçecekti ona yanıyodum.
neyse ki lavman mavman yapmadılar. sabah erkenden bi bardak meyve suyu içmiştim doktorun tavsiyesiyle. meğerse buymuş doktorun da meramı.
ameliyat oldum. burun da tam düzelmedi zaten. suratım bir hafta notr damme' ın kamburuna benzedi. sonraki bir ay uyuşturucu müptelası gibi gezdim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar