bugün
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı31
- keko bir erkek tarafından sevilmek12
- uludağ sözlükte birbirleriyle çıkan yazarlar11
- diamond bosphorus denince akla gelenler39
- aşkın güzellikle alakasının olmaması5
- sözlüğün ne güzel kız yazarı12
- en iyi kadir inanır filmi7
- çok kötü ve kırgın hissettiğinizde ne yapıyorsunuz4
- bana onu sormayin32
- kezban kızın kezban olduğunun farkında olmaması4
- gecenin 01 30 unda keman çalan komşu3
- hımm ok5
- blackberry4
- joseph shomolo kuschca8
- yazarların ilk arabası11
- koyun eti4
- yeter serdar videosundaki adamın iyi sevişmesi4
- gecenin bir saati özel numarayla arayan sapık4
- yananı görür allah2
- özgür özel'e güvenmek2
- zall zall zall zall zall zall zall zall zall3
- brownie kola ikilisi4
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi7
- al yazmalım filmindeki asya'nın köylü annesi4
- sophie dee'nin memeleri5
- ne kadar yaşlısın22
- pazar akşamı gelen iç daralmasının başlaması5
- yarın yağmur yağacak3
- denize girmek7
- filistin54
- sözlüğün en zengin yazarları4
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- kezban kızın kezban olduğunun farkında olmamaması2
- şaka maka kadın vücudunun harika bişe olması2
- mental sağlığının iyi olması2
- macron adamdır14
- magnolia tatlısını türkiye'ye ben getirdim3
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
- yengeç hüseyin2
- kelechi iheanacho2
- sebepsiz ayrılık3
- miss universe türkiye 20266
- her şeye neden diye sormak3
- gecenin 03 00 ünde sözlükte dolaşan işsiz insan2
- bıyığın ortak yönü2
- gece gece 3 tane rus kızının kapıyı zorlaması2
- vurduran erkek belirtileri2
- o değil de kafa koparan dede vardı ne oldu ona6
- gammazlık3
artık zamanı gelmişti. burun ameliyatı olacaktım. yıllardır baya baya eğri bi burunla geziyordum. eğri derken kemerli aklınıza gelmesin. bu burun sağa doğru eğriydi resmen. her şey iyi gidiyordu. ameliyat tarihini almış, hazırlıkları yapıyordum. dahası iğne vurulmaktan bile korkan ben, bünyeyi olaya alıştırmaya çalışıyordum. velhasılı arkadaşlar da ameliyatı soruyor, arasıra muabbetini yapıyorduk.
ta ki kız arkadaşı hemşire olan yavşak uğur' la ameliyat hakkında konuşana kadar da fazla bi korkum yoktu!
inanmazsınız adam tam bi felaket tellalı. narkozun etkisiyle ameliyattan kalkamamaktan tutun da ameliyatın her türlü yan etkisinden bahsedip beni bunalımlardan bunalara sürükleyen bu yavşak lafı en son lavmana getirdi bıraktı:
- gardaş sen lavğman * biliyon mu?
- yok kardeş bilmiyorum, neymiş?
- gardaş şimdi sen amaliyat olacağn ya.
- eeee.
- şindi seni uyuşduracaklar. o zamağn götündeki boklar masaya düşecek.
- olum ne diyon sen ya malmısın!
- gardaaşş! ben olanı söylüyom. sana lavman yapacaklar.
- lavman mı? * lavman ne lan?
- gaardaaaş... şimdi sana bişey takacaklar. işte o bütün bağırsağını, bokhunu temizleyecekmiş.
- ne takacaklar olum, nereme takacaklar!
- ........
- lan olum söylesene. yoksa! lan olum ne bela adamsın sen, ne biçim bi yaratıksın mnakoyum! allah belanı versin. bi ameliyat olacam içine ettin. nerdeyse vazgeçecem.
ameliyat gününe kadar bu lavman işi aklımda çıkmadı. nası takacaklar olum! bari uyurken yapsalar. hiç biri önemli değil de bu uğur yüzünden cümle alem benle dalga geçecekti ona yanıyodum.
neyse ki lavman mavman yapmadılar. sabah erkenden bi bardak meyve suyu içmiştim doktorun tavsiyesiyle. meğerse buymuş doktorun da meramı.
ameliyat oldum. burun da tam düzelmedi zaten. suratım bir hafta notr damme' ın kamburuna benzedi. sonraki bir ay uyuşturucu müptelası gibi gezdim.
ta ki kız arkadaşı hemşire olan yavşak uğur' la ameliyat hakkında konuşana kadar da fazla bi korkum yoktu!
inanmazsınız adam tam bi felaket tellalı. narkozun etkisiyle ameliyattan kalkamamaktan tutun da ameliyatın her türlü yan etkisinden bahsedip beni bunalımlardan bunalara sürükleyen bu yavşak lafı en son lavmana getirdi bıraktı:
- gardaş sen lavğman * biliyon mu?
- yok kardeş bilmiyorum, neymiş?
- gardaş şimdi sen amaliyat olacağn ya.
- eeee.
- şindi seni uyuşduracaklar. o zamağn götündeki boklar masaya düşecek.
- olum ne diyon sen ya malmısın!
- gardaaşş! ben olanı söylüyom. sana lavman yapacaklar.
- lavman mı? * lavman ne lan?
- gaardaaaş... şimdi sana bişey takacaklar. işte o bütün bağırsağını, bokhunu temizleyecekmiş.
- ne takacaklar olum, nereme takacaklar!
- ........
- lan olum söylesene. yoksa! lan olum ne bela adamsın sen, ne biçim bi yaratıksın mnakoyum! allah belanı versin. bi ameliyat olacam içine ettin. nerdeyse vazgeçecem.
ameliyat gününe kadar bu lavman işi aklımda çıkmadı. nası takacaklar olum! bari uyurken yapsalar. hiç biri önemli değil de bu uğur yüzünden cümle alem benle dalga geçecekti ona yanıyodum.
neyse ki lavman mavman yapmadılar. sabah erkenden bi bardak meyve suyu içmiştim doktorun tavsiyesiyle. meğerse buymuş doktorun da meramı.
ameliyat oldum. burun da tam düzelmedi zaten. suratım bir hafta notr damme' ın kamburuna benzedi. sonraki bir ay uyuşturucu müptelası gibi gezdim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar