bugün

laiklik

laikliği istemeyen lavukların, laiklik sayesinde daha fazla konuşmaması gereken başlıktır. istemediğin bir şey ve yer varsa, mevcut durumu da istemiyorsan, terkedersin koç'um.

adamın birisi kalkar laikliği eleştirir, hemde laikler allahsızdır deme cüreti göstererek.

senin bıngıldak beyninde, allahlılık eğer kul hakkı yiyen rte ve yandaşlarına çanak tutmaksa, allahsızım ben. ama bak dikkat et, senin beyninde dedim. allah katında benim allahsız olup olmadığıma, yaradan karar verecek sen ve senin gibi öküzler değil.

ibadetini ister camii'de isterse evinde yapabilmek, evinde rahatça oturup herkesi eleştirmek, bilip bilmeden atıp tutmak, her laik insanı allahsız sanmak, sanmakla kalmayıp laiklik başlığında bunu dile getirmek, bunları ve daha fazlasını yapabilme rahatlığıdır laiklik. bunları anlayabilmek için insanda biraz beyin olması lazım.

öbür dünya da, senin bir tarafına attığın allahsızlık iftiralarından dolayı meşe odunu kaçarken, esas ben sizlere götümle güleceğim.

şeriat isteyen, ben şeriatçıyım diyen salaklara; iftira, dinimizde en büyük suçlardan birisidir. bilen bilir, bilmeyen araştırır. sen kimsin ki bana ve tüm laiklere allahsızlık yakıştırması yapabiliyorsun. benim allah sevgimi ve ölçümü, ölçme cüretini sana hangi ayette veriyorlar, bir göster bana. eğer gösteremezsen de, ahirette bakalım, kimin şerefi kime yetermiş göreceğiz.