bugün
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- sözlükte kadın yazar olması5
- mony tontana3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- sebahattin şirin15
- tenis oynayan erkek4
- havanın bir milyon derece olması2
- bu saatte yemek yemek2
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları3
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- cıvık çift3
- su tabancasından su içen çocuk4
- nokia 32102
- sözlüğün kapanması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz2
- blackberry6
- çerçeve yasa23
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- anın görüntüsü15
- burçlara inanmak3
- kalp krizi8
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- karpuz yiyen erkek2
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- romelu lukaku7
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- profilini gizli tutma nedeni9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- eski türkiye5
- arkadaşlar bana müsaade2
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- türk milletine kurulan pusu7
- bu plak para eder mi3
- numan kurtulmuş3
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- kova burcu2
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması3
bu sezon gerçek performansından kesitler sunmuş pg. ayrıca jason kidd de jason kidd diyen, kafayı kidd'le ne bileyim nash ile bozmuş basketbolseverlerimize de kendisini göstermiştir. bu guardları herkes sever tamam anlıyorum. ben de severim bir jason'u bir nash'i. ancak olaya dünyanın en yüzeysel adamı olarak bakarsak * steve nash'in yanında amare var marion var, jason kidd'in yanında jefferson var carter var daha önceden k-mart vardı. zaten hızlı basketbol felsefesini benimsemiş 2 takımın guardları bunlar. sürekli fast break çekiyorlar. bugün bir marion, bir carter * nba'in en seri oyuncuları. şimdi guardlar bu adamlara bilmem alley hoop pası verince ister istemez güzel oluyor. insan seviyor. bilmem iğne deliğinden pas atmalar adam kaçırmalar tamam bunlar güzel şeyler.
ancak bunların hangi birini baron davis yapsın bana bir söyleyin a dostlar. oralardan biyerden "jason richardson ne güne duruyo len, yetmedi pietrus var allahsız" diyen arkadaşları duyar gibiyim. lakin bir bakın a dostlar bu oyuncular hakikaten fast break oyuncuları mı. siz bir jason richardson'u kaç kere adam gibi bir fast break sonunda süper manyak bir pasla smaç vurduğunu gördünüz? jason richardson smaç yarışmaları kazanmış zıplak bir oyuncu. lakin pekineden nash-marion kadar alley hoop yapamıyorlar. gene "baron davis topu paylaşsa tabiki olur neden olmasın canım benim" diyenleri duyuyorum. o arkadaşlara da baron davis'in bu seneki asist ortalamalarını sunmak isterim. gene gene " e asistler sadece alley hoop'la mı oluyo bre adam" diyenler var gizlenmesin onlar. e o zaman canım arkadaşım bak bu sene warriors coach'u don nelson. şimdi bu takım fast break atmasın da ne yapsın?? bu kadar.
yani çok yüzeysel olarak baktım. sadece spektakülerlik açısından. jason kidd ve steve nash yetenekli guardlar. peki gene bi yüzeysellik yapıp soralım. baron davis ve jason kidd ya da steve nash teke tek maç yapsa kim yener? * ama zaten benim takım oyunuyla ilgili bir problemim yok. ben kişisel yeteneklerden bahsediyorum. siz steve nash'in smaç vurduğunu gördünüz mü? hadi bi düşünün: nash stole the ball drives to the basket OH MY GOODNESS HE SLAMS IT HOMEEE. HE SERVES UP THE FACIAL * neyse işte. sözüm o ki baron davis bugün nba'de oynayan en yetenekli ve komple guarddır. tabiki bireysel yetenek anlamında söylüyorum.
bunu okuyan bunu da okudu:
ancak bunların hangi birini baron davis yapsın bana bir söyleyin a dostlar. oralardan biyerden "jason richardson ne güne duruyo len, yetmedi pietrus var allahsız" diyen arkadaşları duyar gibiyim. lakin bir bakın a dostlar bu oyuncular hakikaten fast break oyuncuları mı. siz bir jason richardson'u kaç kere adam gibi bir fast break sonunda süper manyak bir pasla smaç vurduğunu gördünüz? jason richardson smaç yarışmaları kazanmış zıplak bir oyuncu. lakin pekineden nash-marion kadar alley hoop yapamıyorlar. gene "baron davis topu paylaşsa tabiki olur neden olmasın canım benim" diyenleri duyuyorum. o arkadaşlara da baron davis'in bu seneki asist ortalamalarını sunmak isterim. gene gene " e asistler sadece alley hoop'la mı oluyo bre adam" diyenler var gizlenmesin onlar. e o zaman canım arkadaşım bak bu sene warriors coach'u don nelson. şimdi bu takım fast break atmasın da ne yapsın?? bu kadar.
yani çok yüzeysel olarak baktım. sadece spektakülerlik açısından. jason kidd ve steve nash yetenekli guardlar. peki gene bi yüzeysellik yapıp soralım. baron davis ve jason kidd ya da steve nash teke tek maç yapsa kim yener? * ama zaten benim takım oyunuyla ilgili bir problemim yok. ben kişisel yeteneklerden bahsediyorum. siz steve nash'in smaç vurduğunu gördünüz mü? hadi bi düşünün: nash stole the ball drives to the basket OH MY GOODNESS HE SLAMS IT HOMEEE. HE SERVES UP THE FACIAL * neyse işte. sözüm o ki baron davis bugün nba'de oynayan en yetenekli ve komple guarddır. tabiki bireysel yetenek anlamında söylüyorum.
bunu okuyan bunu da okudu:
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar