bugün

garipçe

sarıyer'in kuzeyinde mükemmel bir koyun etrafında konuşlanmış harika ötesi karadeniz köyü. yahu bu kadar güzel yerler var mı halen dünyada, merak ediyordum. varmış meğersem. fotoğrafa meraklıysanız bir uğrayın derim çünkü bir sürü malzeme bulacaksınız. şu amatör halimle bile çektiğim iki üç fotoğrafı göstereyim ben en iyisi.

sahilin hemen yanındaki restoranlarda bir pazar günü kahvaltı yapın derim. öğrenci 15, normal 20 lira diye hatırlıyorum. açık büfe. sınırsız çay, sınırsız sucuklu yumurta, her çeşit peynir, mıhlama, kızarmış ekmek vs. aklınıza gelebilecek can çektirici ne varsa bulabilirsiniz. terasa çıkıp rüzgarı içinize çeke çeke mükemmel bir gün geçirebilirsiniz.

dilerseniz civardaki teknecilerle uygun bir fiyata anlaşıp rumeli fenerine de gidebilirsiniz, ki kesinlikle öneririm. mükemmel yerler ya. etraftaki balık restoranlarında da balık yemenizi önerebilirim. gerçekten orgazmik şeyler.

ulaşım konusunu da kafanıza takmayın derim. dört levent metro çıkışından kalkan sarıyer minibüslerine binip, sarıyer'de indikten sonra (numarasını unuttum şimdi) otobüsle ulaşabiliyorsunuz. eğer fenere gitmeyecekseniz aynı yolu kullanarak geri dönebilirsiniz. feneri kullanırsanız da, içerilerden otobüs kalkıyor, dört levente gidebiliyorsunuz. ordan da metro vasıtasıyla istediğiniz yerlere ulaşırsınız zaten.

fazla uzatmadan fotoğrafları göstereyim;

[ebeni skim çok yavaşlattı bilgisayarı, direkt albüm linki veriyorum]

http://img838.imageshack.us/gal.php?g=dscn1545.jpg

her fotoğraf 1.3 mb boyutunda olduğu için yüklenmesi zaman alabilir, bekleyin derim, değecektir.
© copyright 2005 - 2026