bugün

robinho robinho diye bağıran beşiktaşlılar

gazete manşetlerine göre hareket eden zavallı insanlar. gözlerinizi açın, robinho falan yok tabatayla idare edin robinho kadar kavruk tenli değil ama ne de olsa 8 milyon öro. olm robinho city de yıllık 7 milyon euro alıyor. pis fakirler 7 milyonluk oyuncu sizin neyinize.beşiktaşın yerli oyuncularını toplasan 7 milyon euro; almıyodur yıllık. bana sakın sponsor arıyoruz bulalım hemen alacağız demeyin. el sikiyle gerdeğe girilmez. ödeyebiliyorsanız kendi bütçeniz varsa ödeyin. sürekli fenerbahçe ve galatasaray dan daha iyi transfer yaptık diyorsunuz. haa gördük iki gün önce i.belediye inönüde çalışma yapmış. bi kere galatasaray transfer yapmadı, fenerbahçe de kadro henüz oturmadı. ikisi toparlandığı anda siz yine diğer 15 takımla kapışırsınız.
not: robinho beşiktaşa gelince göte girecek entryler arasına da yazın lan. ayrıca robinho beşiktaşa gelsin bende nasa da ki görevimden istifamı isteyeceğim.

edit: copy paste yazarı diyen dangıl link ver bende sözlüğü bırakayım.

edit2:eksileyen 5taşlılara kendi sitelerinden şok bir cevap geldi:
http://www.haber1903.com/...er-15863-hoscakal-robinho

edit3: tamam lan ağlamayın robinho 8888 sayılı liverpool aktarmalı uçakta geliyormuş kaynak sağlam olm. koltuk numarası da l8 miş. hadi müjdeniz benden olsun. karşılayacak olanlar bayrakları hazır edin.

edit4: lan özür diliyorum tüm beşiktaşlılardan robinho değilmiş uçağa binen mehmet aurelloymuş. kaynak sağlam sanıyodum bide tüh amnısikm.