bir delinin not defteri

sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz. aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor; çünkü şu anda absinthli dondurmasını yalamakla meşgul... öhöm öhöm... dondurması çıkmış, söylemek için aradımdı ulaşamadım zat-ı aline. demek ki absinth içsem seni öyle hayal edeceğim; sapık değilim yanlış anlama. yaz gününde insanın aklına dondurma gelmesi gayet normal bence. hadi hadi dediğini hayal ediyorum şu anda da. inanmayan baksın, yalanım varsa halüsinasyon göreyim. gerçi bu sıcaklarda görebilme ihtimali de yüksek olsa gerek.

[http://galeri.uludagsozlu.../bir-delinin-not-defteri/]

ciddi olmalı mıyım cıvık cıvık muhabbetimizde ara sıra kestiremiyorum. sen yoksun ya, olabilir bence ciddi. yamulmayalım tatlım...

hayat garip üç gündür. telefon her cırladığında zıplıyorum nedense... nedense... nedense... bir heyecan, bir kalp çarpıntısı... hop diyorum, hop diyince aklıma geldin bak! n' oluyor diyorum, kendine gel yavrum diyorum. kendimi tokatlayacağım o biçim anlayacağın.

hayat garip üç gündür. mırıldamalarım, kedi gibi gerinmelerim çekip gitti. gel pisi pisi diye yollara düşmeni umuyorum geldiğinde. düşersin demi len? düş lütfen... bak valla shrek' teki çizmeli kedi gibi bakarım, peşini bırakmam. vicdan azabından kendini, benim seni atamadığım köprüden atarsın. boşuna ağlayıp, beynimin akmasını istemem heykele doğru.

hayat garip üç gündür. iyi ki otobüs var, işe gidebiliyoruz. kentkart var, bakiyemiz yeterli. iyi ki iş var kafamız meşgul. kafamdaki baloncukları doldurmak için dönmeni bekliyorum. bana hikaye dolu gel yavrum... oraları anlat, iki güzel fotoğraf gönder, he bir de aziz vitus' u unutma...

hadi, öptüm...

not: daha absinth içeceğiz: şerefe...

02.08.2010
izmir