bugün

haber1903

transfer haberlerini takip ediyorum ben bu sitenin , site görevlilerinde ozan ipek in sercan yıldırım ın ve birsürü yönetici teknik adamın cep telefonları var herhalde arayıp arayıp ' abi beşiktaşa geldin mi , robinho ne zaman gelecek' soruları soruyorlar aldıkları yanıtları her ne kadar ' bize teklif gelmedi anlaşırsak neden olmasın ' tarzı klişe de olsa doğru olarak giriyorlar şimdi bu açıdan bakarsak haber1903 fanatik milliyet gibi götten uydurmanın limit tanımadığı sitelerden milyon kat iyidir.

ama bu sitenin öyle bir takipçi profili var ki korkarsınız , yorumları arada sırada okuduğumda kriz geçiriyorum yeminle.

-mesela dark jedi in da house belirtmiş , 60 dakika oynayan hilberti takımdan göndermekten hiç çekinmezler hayatlarında bir kez olsun stutgart maçı izlememiş olsalar dahi ilk ankette hilbert gitsin amuğagoduum diye %20 oy verirler

-ferrari fink ernst i gönderelim yerine robinho alalım dense bayram ederler , sanki forvet alınca gol yemiyormuşuz gibi.

-alınacak futbolcunun sadece ismi olmasını beklerler mesela figo beşiktaşta haberleri çıksa futbolu bırakmadı mı ya o diyecek kişi sayısı çok azdır.

-milliyet fanatik fotomaç sabah vatan takvim gibi spor bölümü saece hayal tacirliği olan gazetelerin haberlerini okuyup sikicez ecdadınızı yorumları yaparlar.

-salt fenerbahçe galatasaray düşmanlığı yaparlar , quaresma ya sevinmek varken yapabileceklerini konuşmak varken 5. haftada quaresma feneri siksin yorumları yaparlar.

-kulübün içinde bulunduğu borç batağı aşikarken demirörene borç 80 milyon daha 3 aylık yönetici serdal adalı ya borç 10 milyon iken 30 milyon avro robinho nun bonservisine teklif edildiğinde bu durumdan zevk alırlar , ama bilmezler ki bu sene 30 milyon avro ya robinho alırlarsa 3 sene sonra galatasaray gibi serdar özkan a kalacaklar

-yönetim fink i aldığında demirörene küfrederken beşiktaş değerlerini ayaklar altına alıyorsun diye çemkirirken quaresma ve guti sonrası beşiktaş değerleri beşiktaşlılık duruşu quaresma ve guti yi transfer etmekmiş gibi büyük başkan şakşakçılığı yaparlar.

bahsettiklerim aradan sivrilen üç beş ezik değil sitenin neredeyse tamamını oluşturan kitledir , futbolun kurallarını dahi bilmezken defansın ofanstan daha değerli olduğunu anlayamazken fink ve ferrari yi takımdan gönderip yerlerine robinho ve raul u alabilecek zihniyetten korkacaksın.