bugün
- hiçbir işin rast gitmemesi4
- aptal insan tarifi3
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli8
- grok vs gemini vs chatgpt6
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek3
- nervio abla22
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan9
- sedat pekmez43
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması3
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- izmir2
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- eşiyle kavga eden goril2
- gavurlar niye müslüman olmuyor3
- aykut kocaman4
- kepaze bir hayat sürmek2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- her günün aynı rutinlikte geçmesi2
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama2
- yaşamak3
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir2
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- aşka inanmayan insan4
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- haklı olduğu halde susan insan7
- chp'nin hali ne olacak34
- adalet var mı2
- ömürlük arabalar3
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- uyku bozuldu iyice2
- fatoş pınar türker4
- yuvarlak popolu kadın3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- toy story 53
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- sömürge valisi3
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- m r e r e c t o21
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
son albümü harika olan sanatçı. bu adamın sesi zaten çok güzel. aksini düşünen insanlar müzeyyen senarla olan düetini dinledikten sonra düşünmeliler.
üzülüyorum lan. ben bu adamı çok seviyorum üstüne gidilmesin çocukcağızın.
neyse abarttım, onun keyfi yerindedir şimdi albümler falan.
ayrıca bu adam yıllardır bu piyasanın içinde ve bu yıllar içinde adı tek bi kötü olaya karışmamış, genelde 'karıştırılmış'tır. kendisinin yaptığı hiçbi şey olmamasına rağmen genelde basın arkasından atıp tutmuştur. ve bugun, insanlar bi açıklarını yakaladılar. yok eroinman yok kokoinman yok bilmem ne. 'sanatçıları' özel yaşamlarıyla değil yaptıkları işlerle değerlendirmemiz gerektiğini unutuyoruz çoğu zaman. onların kişiliklerini yaşantılarını yargılamaya hakkımız yok. yanında mıydın? ne yaşadığını biliyor muydun?
hem ne içerse içsin, ne çekerse çeksin ben seviyorum. adamın sesini seviyorum kendisini seviyorum duruşunu seviyorum, insanlara yaklaşımını da seviyorum. yıllardır starım diye geçinenleri görüyoruz twitter gibi boktan sitede. daha kelimeleri bi araya getirip cümle oluşturamıyorlar, her telden çalıyorlar, yaptıkları ürettikleri hiçbi şey yok ona buna bok atarak piyasada kalıyorlar. o yüzden iyiyle kötüyü iyi ayırt etmek, üretenle gel keyfim gel oturanı iyi bilmek gerek. tarkan, kim ne derse desin pop dünyasında milat olmuştur ve gerçek bi stardır. ve tarkanın hareketleri de bi stara uygun hareketlerdir.
programlara çıkmamasını da çok doğru buluyorum. bırakalım da insanlar onu şarkılarıyla sevsinler. herkes okana çıkıyor, herkes saba tümere çıkıyor. ama tarkan, herkes olmadığının farkında.
insanları ayırmayı sevmiyorum. kendini abartması da hoş karşılanmayabilir ama kişiliğiyle değil sadece yaptığı işin stratejisi olarak görüyorum. yani yapılan işin, herkesten farkı ortada demeye çalışıyorum.
he kötü albümü olmadı mı 'metamorfoz' gibi. oldu. artık onu da mazur görücez, onca albüm yapmış adamın bi kötü albümü de bulunuversin ki o albüm de aslında abartıldığı kadar kötü değildi.
sonuç olarak, uzun zamandır 'albüm' dinlemiyorduk. şarkıların hepsi birbirinden güzel.
üzülüyorum lan. ben bu adamı çok seviyorum üstüne gidilmesin çocukcağızın.
neyse abarttım, onun keyfi yerindedir şimdi albümler falan.
ayrıca bu adam yıllardır bu piyasanın içinde ve bu yıllar içinde adı tek bi kötü olaya karışmamış, genelde 'karıştırılmış'tır. kendisinin yaptığı hiçbi şey olmamasına rağmen genelde basın arkasından atıp tutmuştur. ve bugun, insanlar bi açıklarını yakaladılar. yok eroinman yok kokoinman yok bilmem ne. 'sanatçıları' özel yaşamlarıyla değil yaptıkları işlerle değerlendirmemiz gerektiğini unutuyoruz çoğu zaman. onların kişiliklerini yaşantılarını yargılamaya hakkımız yok. yanında mıydın? ne yaşadığını biliyor muydun?
hem ne içerse içsin, ne çekerse çeksin ben seviyorum. adamın sesini seviyorum kendisini seviyorum duruşunu seviyorum, insanlara yaklaşımını da seviyorum. yıllardır starım diye geçinenleri görüyoruz twitter gibi boktan sitede. daha kelimeleri bi araya getirip cümle oluşturamıyorlar, her telden çalıyorlar, yaptıkları ürettikleri hiçbi şey yok ona buna bok atarak piyasada kalıyorlar. o yüzden iyiyle kötüyü iyi ayırt etmek, üretenle gel keyfim gel oturanı iyi bilmek gerek. tarkan, kim ne derse desin pop dünyasında milat olmuştur ve gerçek bi stardır. ve tarkanın hareketleri de bi stara uygun hareketlerdir.
programlara çıkmamasını da çok doğru buluyorum. bırakalım da insanlar onu şarkılarıyla sevsinler. herkes okana çıkıyor, herkes saba tümere çıkıyor. ama tarkan, herkes olmadığının farkında.
insanları ayırmayı sevmiyorum. kendini abartması da hoş karşılanmayabilir ama kişiliğiyle değil sadece yaptığı işin stratejisi olarak görüyorum. yani yapılan işin, herkesten farkı ortada demeye çalışıyorum.
he kötü albümü olmadı mı 'metamorfoz' gibi. oldu. artık onu da mazur görücez, onca albüm yapmış adamın bi kötü albümü de bulunuversin ki o albüm de aslında abartıldığı kadar kötü değildi.
sonuç olarak, uzun zamandır 'albüm' dinlemiyorduk. şarkıların hepsi birbirinden güzel.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar