hz ayşe

can dündar geldi birden aklıma. Bir ara kendisine ithaf edilen sözler vardı. adam kendini yırttı defalarca "ben söylemedim" diye, yırtmaya da devam ediyor ama her çıktığı programda o sözler ona ithaf ediliyor,

aynı şekilde cem yılmaz'da diyor ya hani uçak almadım hala millet uçağım var zannediyor diye. işte bazı mankafalar vardır olayın aslında öyle olmadığını anlatırsın, ıspatlarsın, delil gösterirsin ama o kendi uydurudğu hikayeye inanır.

Hz. ayşe meseleside öyle işte. 1000 tane delil göstersen aslında 9 değil en az 18'li yaşlarında evlendiğine, 1000 tane delil göstersen peygamberin kendi rızası ile onunla evlendiğine, 1000 tane delil göstersen hz ayşe'nin "senin allahın nasıl bir ilah ki senin hevanın peşine koşuyor" diye bir sözü olmadığına yinede bunlar kendi hikayelerine inanır. O yüzdendir ki boşu boşuna yırtınmamak lazım ama insan acıyor böyle inat uğruna cahil kalmalarına.

bir de hepsi hadis uzmanı kesildi bu ateistlerin ne hikmetse. Adamlar kuran "1400 yıl önceki kitap" diye inanmıyorlar fakat 1400 yıl önce söylenen, zaman içinde aşınıp aşınmadığı belli olmayan hatta çoğu uydurma çıkan hadislere inanırlar. hadislerde asla sapma olmaz ama işlerine gelen hadislerde.

Enretesan adamlar bunlar vesselam.