bugün

true blood

kanımca izlenmesinde, alexander skarsgard * adlı taş ötesi aktörün çok büyük etkisi var. hele ki 3. sezonun ilk bölümünde, eric abiyi arkadan, şöööyle boydan ve çıplak gösterdiği sahne anlık bi kalp durmasına sebep olmuştur.
kimine göre vampir pornosu, kimine göre yayınlanmış en iyi vampir dizisi. öyle ya da böyle izlenir ama. kitaplarına uygun gitmeyen senaryosuna rağmen, olurda çekilirse, 4. sezonu feci şekilde tarafımdan izlenmesi tavsiye edilen dizi aynı zamanda.
şöyle ki:
--spoiler--
hikayeye cadılar dahil olur. bildin büyü yapan cinsten. eric'in hafızasını alıverirler ve taş bebek eric kendiyle, hayatıyla ilgili hiç bişey hatırlamaz vaziyette sokaklarda koştururken sookie ile karşılaşır. eric öyle bi geriye gitmiştir ki sookie'ye "bir bayanın bu kadar geç saatlere kadar sokakta olması doğru değil" bile der. sookie bunu eve alır. cadılardan saklar bakar besler. dizi takipçilerinin tahmin edeceği gibi de bir süre sonra, yatakta, mutfak masasında, banyoda, havada karada sookie eric'i götürür. ne kadarı dizide canlandırılır bilinmez ama, 4. sezon baya bi eğlenceli olacak.
--spoiler--