bugün

küçük sırlar

bu sıcak yaz günlerinde bize böyle bir dalga geçme imkanı verdikleri için dizinin yapımcılarına teşekkürlerimi sunuyorum. *
efendmimyerli gossip girlmüz. gossip girl dizisi devam etmekte olduğundan onun türk versiyonu olarak değilde türk özentisi olarak yapılmak zorunda kalmış. senaryoda değişiklikler yapılmış lafta.

serena rolü gossip girlde sapıtmış içmiş sıçmış en son en yakın arkadaşının sevgilisiyle yatarak bunalıma girmiş sonradan doğru yolu bulmuş bir kızdır gelgelelim türk versiyonundaki su kimseyle çıkmayan hanımhanımcık saf-salak bir tiptir ki bu tip için sinem kobaldan daha iyisini bulamazlardı tebrik ediyorum.

Nate yerine oynayan arkadaşa her yerimle güldüm. göz var mide var yani nate Manhattanın en yakışıklı çocuğu gossip girlde insan birazcık yakışıklı birini koyar.

Chuck yerindekine zaten gülemiyorum bile o derece hele bide Çet demezlermi çocuğa o an atıcaktım kendimi 7.kattan.

Blair zaten tam bir karmaşa dizide kimin Blair olduğu belli değil. Ayşegül denen acemi cadı dan blair falan olmaz. blair ne kadar cadıda olsa gayet duygusal bir kız bu bildiğin cadı.

Little Je gelince en büyük hayal kırıklığı oydu. dizideki jenny gayet güzel bir kız olup ilerleyen bölümlerde kendini aşması lazım. ama bu boyu 1.50 seelaaam naaağğberr diyip duran maldan jenny falan olmaz.

rufus lilly elanor vb karakterlerin hiçbirinin dizide olmayışı ayrı bir eksiklik zaten.

özellikle dizideki iphone manyaklığı harika . özentiliğimizde son nokta . diziye 2 3 tane iphone vermişler değiştirip dğeiştirip kullanıyolar. sabahleyin gri iphoneu olan kız öğlen siyah kullanıyor falan.

twitter faaaace manyaklığını zaten yorumsuz geçiyorum.

kısacası beklediğimden daha saçma bir dizi olmuş ilerki saçmalıklarını heycanla bekliyoruz.