bugün

john fitzgerald kennedy

katili devlet olan abd başkanı.

2 gün önce Discovery world'de canlandırması yapılıyordu. kafa tası parçaları ön bölüme ve arka tarafa kadar sıçrıyor. geliş açısına göre binadan ateş edildiği aşikar. olayın yarım saat sonrası araba temizleniyor ve kafa tası parçalarının dağılımına göre merminin geliş yönü tam olarak saptanamıyor. işte o tepe bu yüzden o kadar şüpheliydi.

JFK NEDEN OLDURULDU?

"

- Devletin alt kademelerinden en üst kademelerine dek büyük söz sahibi olan CIA'i parçalara ayırıp, zayıflatması,

- 62 yılının mart ayında savunma bütçesinde yapılmasını istediği kesintiler, (25 deniz aşırı ülkede neredeyse 52 askeri üssü etkiledi. vietnamda binlerce helikopteri kaybedip binlercesini tekrar satan şirketler, onlarca deniz aşırı ülkeye askeri teknoloji yollayan firmalar, savunmayla sözleşmesi olan petrolculer bu kesinti dolayısı ile zor duruma düştüler)

- Ruslarla yaşanan soguk savaşı bitirmek istemesi,

- Ay'a gitme yarışına bir son verip Sovyetlerle işbirliği yapma istemesi,

- Nükleer testleri yasaklayan bir antlaşma imzalaması,

- 1962'de kübaya çıkartma yapmayı reddetmesi,

- Güneydoğu asya'da savaşmak istememesi ve vietnamdan çekilme kararı alması
gibi nedenler yüzünden derin devlet amerika ve savaştan gelir sağlayan güç odakları JFKnın bir engel oldugunu ve ortadan kaldırılması gerektigi kararını alıyorlar. Ve 22 kasım 1963 salı günü saat 12:30te hepsi sona eriyor.Ve bu tarihten bir gun sonra; yeni başkan ve vietnam büyükelçisi biraya geliyor ve kennedynin geri çekilme politikasının tersine, ABD hukumetinin komunist asilere karşı savaşında yardımcı olmaya devam edeceğini açıklıyor. Bu da JFKnın neden ortadan kaldırıldığının bir kanıtı. " *