bugün

yeter rte arap yalakalığını bırak şehitlere bak

askeri mücadele için başbakanın eline silah almasını değil, elinde silahla bu vatan için çarpışan kahramanlara biraz saygı göstermesini bekleyen bir söylem. zira kendisinden eline silah almasını bekleyen yok; baskın yiyip şehit verdiğimizde tepki gösteren genelkurmay başkanına "paşam borsa çok düştü" denmemesi ya da oğlunun askerliğini yapması bize yeter bile. ne acı ki şehitlere sahip çıkmak ya da onları hatırlatmak artık sadece başbakan tarafından değil, sözlükçüler tarafaından da dangalaklık olarak algılanabiliyor.

unutmayacağız elbette eli kanlı ağzı salyalı köpek sürüsü apo denen ciğersizin resimlerini taşırken hiçbir müdahale yapılmazken şehit ailelerinin mezarlıklara beraber gidişinin engellenmesini. her fırsatta dile getireceğiz ulan "kelle" ve "sayın" gaflarını var mı? iki ayda 40 şehit verrmişsem ve burada da varolduğunu üzülerek gördüğüm duyarsız kesim adeta dünya kupası özetleri izler gibi hiçbir tepki vermeden izliyorsa bu şehit haberlerini, ta bir yerine koyayım sizdeki vatan sevgisinin.

köpek sürüsünün, kamplarından yurda gelişinde kahraman gibi karşılanan eli kanlı teröristlerin ayağına ayarlanmış ve tembihlenmiş hakimler gönderilirken, o köpekler o hakimlere "asla pişman değiliz, başkanımız istedi diye döndük" demelerine ve her türlü sabıkalarına rağmen serbest bırakılırken ülkenin kahramanlarını ergenekon adlı komedi kapsamında daha suçlarını dahi bilmeden aylardır hapis yatırılıyorsa, buna tepki vereceğiz elbet.

sevmiyorum ulan arapları, başbakandan çok daha fazla genel kültürümüz ve tarih birikimimiz var çok şükür. hiç de kendisinin dediği gibi bir çarpıtma yok ve bizi açıkça satışa getirdiklerini biliyorum. ha, köpeğimi çok sevdiğimden ötürü adını zaten arap koymam o ayrı ama bırak artık bu arap bedevilerini başbakan. filistinliler falan iyi hoş da biraz da şehit cenazelerinde görelim seni.