happy town

5. bölümü yayınlanan dizi. 8. bölümde final yapacaklarmış. zaten mini diziydi, 13 bölümlük olacaktı sanırım ama şimdi iyice minicik kaldı üzüldüm bence fena değil aslında...
--spoiler--
Dizinin 5. böLümünü az önce bitirdim ve işLer cidden karışmaya başLadı... iLk iki böLüm fena değiLdi, üçüncü böLüm biraz yavaştı ama dördüncü ve beşinci böLüm iyiydi... Macig Man dedikLeri psikopatın biLinmezLiği bir yana dizide asLında birçok biLinmezLik gizLi işLer var... Herkes potansiyeL "Macig Man" şu anda, benim teorim ise ya dizinin başından beri "iyi adam" gözüyLe baktığımız bir karakterin oLduğu ya da asLen kasabaLı birisi oLmadığı yönünde...

Dizi 3 böLüm sonra finaL yapacak ama ortada haLa birçok biLinmez var... Kasabaya geLen HayLen'in asLında CLoe oLup eski şerif'in onu nasıL tanıdığı gibi iLk böLümden kafamızı karıştıran soruLarı bir kenera bıraksak biLe kasaba sakinLerinin dahi sırLarının oLması -Eski şerif ve bayan HapLin'in gizLi ortakLığının biLinmezLiği gibi- dizi finaLinin nasıL oLacağını birkat daha merak ettiriyor.. Ve tabiki başLı başına bir biLinmez oLan "Magic Man kim?" sorusu... işin içine azıcık sihirin de giriyor oLması Macig Man'in yardım aLıp aLmadığı sorusunu akLıma getiriyor ama emin oLamıyorum adam çok yetenekLi de oLabiLir... An itibariyLe amacını fena haLde merak etmekteyim ama bunu öğrenmek için sanırım finaLi bekLemek zorundayım...

Sonuç oLarak dizinin gizemi her karede kendini beLLi ediyor, mistik karakterLer, gizemLi karakterLer ve iLginç karakterLer var cidden... Ben beğendim asLında, türünün güzeL bir örneği oLan Harper's isLand ya da The Prisoner gibi oLmasa da izLeniLebiLir bir dizi... Ama finaLi görmeden erken konuşmak istemiyorum.. Onun için şimdiLik bekLemedeyim diyeLim *
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026