bugün
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız7
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- true silik olsun7
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- platon un mağara alegorisi12
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- sucuk döner3
- sözlüğün kırbacı5
- gammazların yetkiyi kötüye kullanması4
- ismail kartal30
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- seni severken valizini hazır tutan kadın3
- haşlanmış yumurta9
- rick sanchez3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- tavuk döner2
- iskender2
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- bıçak arası2
- islamda kadın6
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir2
- bugün uludağ sözlük için ne yaptın2
- arkadaşlar öğlen ne yesem2
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları2
- yeralti edebiyatcisi9
- gocu34
- çok eşlilik olsaydı3
- hah şöyle yola gelin3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- jahrein2
- 11 eylül saldırılarından çıkarılan dersler3
- şu an dinlenen şarkı2
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- isa aras mersinli2
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek3
- aşk6
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- güne iyi başlamak3
- kiraz cicegi kolonyasi28
- ey insan8
- ona bir şey söyle5
medyaeteği gibi gereksiz bir yere yazı yazdığı için, çok büyük bir hata yapmış yazardır. o sitede uludağ sözlük hakkında yazılan ve sözlükte link verilen yazılar hariç hiç bir yazıyı bu zamana kadar okumamışımdır. o okuduklarımı okumamın sebebi de, bir ihtimal kayda değer birşey olduğunu düşünerek, umutla bakmışımdır. adamların tek amacı polemik yaratmak, ortalığı bulandırmak. bu tür olaylara araç oluyorlar, reyting topluyorlar. bizim saf yazarlarımız da, bu tür atraksiyonlara girerek sözlük hayatlarına renk gelsin istiyor. sözlükte hala yazma hakkı olan palta ne diye medyaeteği'nde yazma gereği duymuştur ? söyleyeceklerini burada yazar başlıkları altına yazsa daha çok etki uyandıramayacak, ününe ün katamayacak diye mi düşünmüştür?
insanlar ne meraklı kendilerinin tanınmışlıklarının sözlük sınırlarını aşmasına. ama bu yazdıklarıyla başarısız oldukları için, fenerbahçe'nin avrupa arenasında ki görüntüsünden hiç bir farkları yok. edirne sınırını istediğiniz kadar geçin, bu tür başarısız yazılarla hiç bir yere varamayacaksınız.
reklamın iyisi kötüsü yoktur ama; kötüler bir süre sonra unutulsa da, iyiler daha uzun süre akılda kalacaktır.
insanlar ne meraklı kendilerinin tanınmışlıklarının sözlük sınırlarını aşmasına. ama bu yazdıklarıyla başarısız oldukları için, fenerbahçe'nin avrupa arenasında ki görüntüsünden hiç bir farkları yok. edirne sınırını istediğiniz kadar geçin, bu tür başarısız yazılarla hiç bir yere varamayacaksınız.
reklamın iyisi kötüsü yoktur ama; kötüler bir süre sonra unutulsa da, iyiler daha uzun süre akılda kalacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar