balkondaki masum kadını öldüren pkk

Bu savaşta savaş yanında olan hiç kimse masum değildir. Masum insanlar diye haykıranlar bu savaşın kanla bitmesini değil barışla bitmesini savunurlar. Masum olmak için kurşun sıkmamak yeterli değildir. Barış için inat etmektir masum olmak.

Ölen insanın ölümünü haklı bulmuyorum. Fakat savaşın içerisinde bulunan bu insanlar ölürken üstleri askeriyeye akan paralarla keyif yapıyorlar. Okulda kalorifer yanması için gönderilmesi gereken paralar bu insanların ceplerine doluşuyor ve ben bu savaş için okula para vermek istemiyorum mna... Bu savaş bitmedikçe daha çok insan ölecek elbette ki. Karar sizin ya Şerefsiz pkk diye diye artistik yapmaya devam edersiniz, savaş çığırtkanlığı yaparsınız. Ya da zaten umrunuzda olmayan 3-5 çapulcu için timsah gözyaşları dökmeye devam edersiniz. Ölen insanlar umrunuzda olsa bu savaşa dur! dersiniz. Boş militarist kafalar, sizin konuşmaya hakkınız yok siz sadece küfür edebilirsiniz.

Bir insanı öldüren pkk ise devletin güçleride bir çok insanı öldürmekte. Bu savaştır ve kan dökülecektir var mı çözümü olan? *

Ayrıca ekleyelim. Masum ayağı yapanlar için masum olmanın koşullarıda vardır. Mayına basıp ölen kürt çocukları masum değildir örneğin. Ya da barış için eylem yapan kürt analar masum değildir. Masum olmak bizden olmaktır bu insanlar için.