bugün
- yeni partili sözlük yazarları26
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- islam barış dinidir36
- sözlükte sapık var mı4
- netanyahu gelirse tutuklarız5
- sarapci koala53
- akp mhp dem ittifakı6
- velvet43
- stanley kubrick filmi izleyen kız5
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek7
- suriye'ye sahip olmanın türkiye'ye faydası yoktur7
- israilin kktcdeki birliklerimize saldırması5
- mel bakan gibson bey bay birader tertip4
- bay bay5
- gammaz çetesi4
- sözlüğün bitmiş olması2
- neden istifa yerine herkes affını istiyor6
- claudian clouds6
- ne kadar yaşlısın20
- ciğer kavurma dürüm4
- rte sevdalisi6
- çalışmayan erkekle evlenilir mi10
- sözlülte yeni dostluklar kurmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı3
- adıyaman ve kayseri de peş peşe depremler3
- ankete gelin beyler31
- nervio'nun sıkıntıdan bülent ersoy'a dönüşmesi2
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek8
- bir sözlük erkeğinin size aşık olması5
- model dinleyerek inşaatta çalışmak4
- 1 milyon tl birikmiş parası olan insan7
- balbadem dondurma3
- ahmet kaya'nın merhaba şarkısı2
- ölümüne sevişmek5
- kedinin kafasının mama kutusuna sıkışması5
- ben gökten inen ekmeğim7
- çalışmayan kadınla evlenilir mi5
- pendik ten kadıköy'e yürümek6
- recep tayyip erdoğan24
- hemşirenin damarı bulamaması sizin suçunuzdur5
- narsist kişilik bozukluğu4
- y cehapelilerin y cehapelilikten utanması3
- karttan sigara verince kahrolan esnaf2
- kızlar küfür etmez geyiği5
- sarı torbadan rahatsız olan kürt2
- torpil bakanlığı2
- tai lung51
- damarı bulunamayan erkeğin ağlaması4
- yoga yapan kız namaz kılan erkek ilişkisi6
- artık sözlükte siyaset görmek istemiyorum3
evvela dün tvde bugün gazetede çıkan muhterem fethullah gülen'in yardım filosunda iken şehit düşen vatandaşlarımız için taziyesini görelim...
''gazze'de yaşanan insanlık dramına son verebilmek beklentisiyle yola çıkan uğradıkları müessif saldırıda hayatını kaybederek şehit olan insanımıza allahtan rahmet diler,başta aileleri olmak üzre,milletimize ve insanlığa taziyelerimi sunarım.''
ardından şunlar denilebilir..
daha evvel muhtemelen türkiyedeki malum kesimlerin himmetiyle abd basınında fethullah gülen hakkında yalan haber çıkmıştır. ve ardından gerekli yalanlamalar yapılmıştır. buda bunlardan birimidir değil midir bilmiyorum. ama şunu biliyorum dünyada fethullah gülen kadar sistematik ve çok cepheli iftiraya uğrayan pek az kimse vardır. ancak aslında yaşanan can kayıplarını fethullah gülen önceden öngörmüş ve bu şekilde kanaat bildirmiş olması olasıdır. ancak yardım filosunun amacının gazzede yaşanan ablukayı kırma olduğu düşünüldüğünde israilden izin almak belkide yapılan fiilin amacına uygun olmayabilirdi.bu noktada muhterem fethullah gülen hocaefendi açıklamasında hata olabilir.olabilir diyorum zira açıklama gerçek mi meçhul,gerçeksede gerçekten hatalımı kişliden kişiye değişebilir ancak teorik olarak fethullah gülen hocaefendi hatada yapmış olabilir, olabilir zira zannedilmesinki fethullah gülen hatasızdır. hayır mutlak hatasızlık yalnız yaradana,nispi hatasızlık peygamberlere mahsustur,bunun dışında ashab ve mezhep imamları dahil herkes hata yapabilir buna bediüzzaman hazretleri ve fethullah gülen hocaefendi dahildir.
fakat; taziyedede belirttiği üzere o gemideki insanlar hayır peşinde koşmuşlardır ve hayatını kaybedenleri ise şehittir...
bazı densizler gibi ''araplardan bize ne'' ''israil kendini savunmuştur'' ''gönüllüler arap hayranı provakatördür,iyi olmuştur başlarına gelenler'' şeklinde saçma sapan sözler söylememiştir. anlaşılan o ki can kaybını öngörüp keşke izin alınsaydı diyerek şefkat göstermiştir. niçin mana yamultuluyor ki. bu biçimde şefkat doğurudur yanlıştır o ayrı mesele.
''gazze'de yaşanan insanlık dramına son verebilmek beklentisiyle yola çıkan uğradıkları müessif saldırıda hayatını kaybederek şehit olan insanımıza allahtan rahmet diler,başta aileleri olmak üzre,milletimize ve insanlığa taziyelerimi sunarım.''
ardından şunlar denilebilir..
daha evvel muhtemelen türkiyedeki malum kesimlerin himmetiyle abd basınında fethullah gülen hakkında yalan haber çıkmıştır. ve ardından gerekli yalanlamalar yapılmıştır. buda bunlardan birimidir değil midir bilmiyorum. ama şunu biliyorum dünyada fethullah gülen kadar sistematik ve çok cepheli iftiraya uğrayan pek az kimse vardır. ancak aslında yaşanan can kayıplarını fethullah gülen önceden öngörmüş ve bu şekilde kanaat bildirmiş olması olasıdır. ancak yardım filosunun amacının gazzede yaşanan ablukayı kırma olduğu düşünüldüğünde israilden izin almak belkide yapılan fiilin amacına uygun olmayabilirdi.bu noktada muhterem fethullah gülen hocaefendi açıklamasında hata olabilir.olabilir diyorum zira açıklama gerçek mi meçhul,gerçeksede gerçekten hatalımı kişliden kişiye değişebilir ancak teorik olarak fethullah gülen hocaefendi hatada yapmış olabilir, olabilir zira zannedilmesinki fethullah gülen hatasızdır. hayır mutlak hatasızlık yalnız yaradana,nispi hatasızlık peygamberlere mahsustur,bunun dışında ashab ve mezhep imamları dahil herkes hata yapabilir buna bediüzzaman hazretleri ve fethullah gülen hocaefendi dahildir.
fakat; taziyedede belirttiği üzere o gemideki insanlar hayır peşinde koşmuşlardır ve hayatını kaybedenleri ise şehittir...
bazı densizler gibi ''araplardan bize ne'' ''israil kendini savunmuştur'' ''gönüllüler arap hayranı provakatördür,iyi olmuştur başlarına gelenler'' şeklinde saçma sapan sözler söylememiştir. anlaşılan o ki can kaybını öngörüp keşke izin alınsaydı diyerek şefkat göstermiştir. niçin mana yamultuluyor ki. bu biçimde şefkat doğurudur yanlıştır o ayrı mesele.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar