bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- org vs synthesizer4
- koyun yoğurdu3
- izinli yazarın entry girebilmesi5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- ortalama bir insan olmak2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- çekya2
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- tripofobisi olanlar revani yemezler2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kademeli emeklilik sistemi2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu2
- kemal derviş5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- bir daha doğmayacak olmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- en iyi yanık kremi5
- sokaktaki çocuk sesleri4
- linkedin2
- bir gün ölecek olmak6
- bugün ne yedin10
- ismail kartal9
- gecenin şarkısı4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- kapitalizmin gerekliliği3
- en iyi terapi6
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- şu anda ne yapıyorsun19
- alternatif sözlük arayışı4
- 2026 dünya kupası12
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- asuncion3
- müzik dinlemenin felsefesi5
- güne bir şarkı bırak14
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- leblebi şekeri3
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- 30 lu yaşlar14
14 ay onu düşündüm. her Sabah güne onla başladım, onu hayatım boyunca unutamayacağım sandım. Yanılmışım. Hayat akıp gidiyorken, benden kurtulup yeni hayatına başlamış. beni aldattığı kişi ile mutlu hayatını yaşarken, ben salak gibi evde intikam yeminleri edip odamın duvarları ile kanka olurken, o onla mutluydu.
unutmuştu beni, ben de düşündüm; ben bu hallerde isem eğer, o kişi de benim bu halimi umursayip benim kalbimdeki acıyı kendi kalbinde de hisetmiyorsa onla aramdaki şey aşk olmuş olamazdı. çünkü aşk, iki insanı görünmez güçler ile bağlar. gözlerinizi kapattığınızda onun düşüncelerinde ki hayalleri şekillendirmek demektir. demekki hayat akarken benim durmam yersiz çünkü hayat 1 kişi için Kahrolunmayacak kadar değerli. Nokia 3100 kullanırken renkli ekran olduğu için ona hayrandım daha sonra kırdım üzüldüm , şimdi iphone'um var o telefonun yüzüne bakmam artık ister inanın ister inanmayın diğer olayda aynen bu şekil. Hormonal bir durum efendim bunu anlamam 14 ayımı aldı.
şimdi hayatımı anlamlandıran başka birisi var. Gencim umutsuzluğa kapılıp Ümit besen dinleyip ağlamam; pes 2010 da Sabri'nin messiyi sahadan silmesi kadar saçma. Siz siz olun 17-23 yas arasındaysanız ve terkedildiyseniz, hormonlarınıza aldanmayın çıkın dışarı bakın insanlara, şu an yaşadığınız saate birdaha hiçbir zaman dönemeyeceksiniz. Kendinizi üzmeyin önünüze bakın ki; arkaya bakmaktan yürüyemeyen toplumda ekarte olmuş insanlardan olmayın.
Dünyada yeri doldurulamayacak insan yok buna da emin olun, ben o yanlışı yaptım, 1 senemi şimdi nasıl boşa harcadığıma yanıyorum, bunları anlattım çünkü siz de benim gibi sonradan pişman olmayın. bu dünyada hiçbir şey mutlak değil ayrılık acısı bile emin olun öyle degilse, bende the dreamless değilim. yelkovan ömrünüzden dakikaları çalarken siz de geçmişle kafayı bozup hayatınızdan çalmayın.
dışarı çıkın ve hayatı yaşayın!
unutmuştu beni, ben de düşündüm; ben bu hallerde isem eğer, o kişi de benim bu halimi umursayip benim kalbimdeki acıyı kendi kalbinde de hisetmiyorsa onla aramdaki şey aşk olmuş olamazdı. çünkü aşk, iki insanı görünmez güçler ile bağlar. gözlerinizi kapattığınızda onun düşüncelerinde ki hayalleri şekillendirmek demektir. demekki hayat akarken benim durmam yersiz çünkü hayat 1 kişi için Kahrolunmayacak kadar değerli. Nokia 3100 kullanırken renkli ekran olduğu için ona hayrandım daha sonra kırdım üzüldüm , şimdi iphone'um var o telefonun yüzüne bakmam artık ister inanın ister inanmayın diğer olayda aynen bu şekil. Hormonal bir durum efendim bunu anlamam 14 ayımı aldı.
şimdi hayatımı anlamlandıran başka birisi var. Gencim umutsuzluğa kapılıp Ümit besen dinleyip ağlamam; pes 2010 da Sabri'nin messiyi sahadan silmesi kadar saçma. Siz siz olun 17-23 yas arasındaysanız ve terkedildiyseniz, hormonlarınıza aldanmayın çıkın dışarı bakın insanlara, şu an yaşadığınız saate birdaha hiçbir zaman dönemeyeceksiniz. Kendinizi üzmeyin önünüze bakın ki; arkaya bakmaktan yürüyemeyen toplumda ekarte olmuş insanlardan olmayın.
Dünyada yeri doldurulamayacak insan yok buna da emin olun, ben o yanlışı yaptım, 1 senemi şimdi nasıl boşa harcadığıma yanıyorum, bunları anlattım çünkü siz de benim gibi sonradan pişman olmayın. bu dünyada hiçbir şey mutlak değil ayrılık acısı bile emin olun öyle degilse, bende the dreamless değilim. yelkovan ömrünüzden dakikaları çalarken siz de geçmişle kafayı bozup hayatınızdan çalmayın.
dışarı çıkın ve hayatı yaşayın!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar