bugün

et ithalatı ihalesi

bir hainlik olmasa da vasıfsızlık ile mutlaka ilgilendirilebilecek ihaledir.

kimse bana mandıra kur bilmemne kur diye çırpınmasın. yem, ilaç gibi hayvan beslemek için sağlanması gereken temel şartları devlet hayvan yetiştiricisine sağlayamıyorsa, vatandaş mı suçlu oluyor ? dışardan et alacaksak bunun parasını euro olarak dolar olarak ödeyeceğiz, nereden kaldı ki döviz kazanabildiğimiz?

elektronik alette bir şey demiyorum, şimdi büyük şirketler bu duruma gelmişken bizim gidip mikrochip fabrikası açmamız bile bile intihara gitmek yani. ya da askeri teknoloji ki elimizden geleni yapıyoruz, ama şuan bir f16 düzeyi uçak üretmemiz, bir f16 üretmemizden pahalıya geleceğinden dışarıdan alıyoruz. ya da amerika patenti altında türkiye'de üretiyoruz diyelim.

şimdi hal böyleyken, senin meraların varken, bu işi yapabilecek insanın varken, eti dışarıdan alırsan ayıp olur harbiden. şeffaf ihale negzel sorun yok demek sığlıktır, cahilliktir. şeffafsa şeffaf, türkiye'de mera mı yok hayvan yetiştiremiyoruz?

servet düşmanlığı ile alakam yok, kapitalizmin dibine vurmuş bir adamım, ama devlet bu tip durumlarda kendi üreticisini destekleyeceğine dışarıdan alıma yönelirse bu harbiden ihanettir arkadaş. yok bir açıklaması.