bugün

disko kralı

bu geceki ukalalığını çok özlediğimi farkettiğim ve yıllardır izlediğim okan bayülgen programı. hatta kimi zaman eposta atmışlığım da vardır kendisine programla ilgili tepkilerimi falan, okudu mu okumadı mı bilemem. geçenlerde bir defasında çalıştığımız şirketin (onun eskiden program yaptığı tv) tuvaletinde karşılaştık yanyana geldik ama utancımdan merhaba bile diyemedim. ulan şimdi vay baba naber dersem ne kadar yavşak lan diye düşünecek diye. o cool ben cool bir biçimde işedik birbirimize bakmadan. ne kadar salağım. ulan senelerdir izlediğin adam bir merhaba desen n'olur. olmaz işte görgüsüzlük olur. rahatsız ederiz diye düşünürüz biz.

son zamanlarda en fazla izlediğim programı muhabbet kralı. geçen hafta alışveriş konulu programda kendisiyle anlattığı bazı konular kafamı kurcaladı ve moralimi bozdu bile diyebilirim. insanların büyüdükçe ve çok para kazanmaya başladıkça paralarını neye yatıracaklarını şaşırdığını, mesela prodüksiyonla ilgili bir iş yapıyorsa bi kamera bi kamera daha ve hatta bi kamera daha aldığını ve muhasebecisinin harca oğlum harcaman lazım demesiyle ilgili bir takım kelimeler sarfetti.

içim cız etti sözlük. çünkü ben bu yaşıma kadar sadece iki tane kamera sahibi olabildim. ikisi de amatör kamera. ilki elime aldıktan 2-3 ay sonra benim olmayan bir borç yüzünden icraya gitti. oysa yeni doğan bebeğimi çekecektim be sözlük ilk yürümesini, ilk konuşmasını falan. ama kısmet değilmiş. şimdiki ise kısıtlı imkanlarımla alabildigim yapabilecekleri gayet kısıtlı amatör bir kamera.

bir kamera bir kamera daha ve bir kamera daha... ne kadar trajik bir cümle benim için. şimdiki idealim bir 5D veya 7D alabilmek ama ev kirası, çocuğun okul masrafları, su, elektrik doğalgaz, evin geçim derdi vs vs. her ay kenara atabildiğim para o kadar az ki. mutlaka bir başka adrese gidiyor. hatta çoğu zaman olmuyor bile. of be hayat ne kadar da adaletsizmişsin sen.

bir kamera bir kamera daha ve bir kamera daha... hem de sanırım bu bahsettiği kameralar profesyonel falan. çok fena çok. nasıl adaletsiz bir dünyaymış lan bu.