bugün

çok şükür kürt üm

hiç sorun olmayacak sözdür.

Ey benim ülkemin tarihten haberi olmayan saf insanı; safsın, temizsin, iyisin ama kolay kandırılan, kolay gaza gelensin. Bakınız, osmanlı zamanın 2. Mahmut dönemine kadar bir tane kürt isyanı yoktur, olan isyansa hristiyan olan nasurilerce yapılmış ve destek bulmamış, hattan yine kürt olan bedirhanlarca bastırılmış ancak zaten bu isyandan sorumlu olan avrupa'nın baskıları neticesinde 2. mahmut bedirhan bey ve bu isyanı bastıran kürt beylerini istanbul'a çağırtıyor. Bedirhan beyi bu durumdan üzüntü duymuştur muhakkak ancak şikayetçi olmuyor ama istanbul'da öldükten sonra oğlu olan şamil bu durumdan ve yine avrupa fitnesiyle kürtçülük olayını başlatıyor. Aslında cumhuriyet döneminde de kürtler pek sıkıntı çıkarmıyor, bu kürt meselesi son 30 yılın meselesidir ve şu an hissettiğiniz tüm düşmanlık bu dönemin fitnesinin eseridir. Türkler cahil kalmıştır ancak biliyoruz ki kürtler daha cahil kalmış halde, batılıların ve ermenilerin kışkırtmasına kanmışlar.

Akıllı olun, fitneye kanmayın. Osmanlı zamanında sorun yokken sonra ne oldu? O zaman sadık milletler sonra nasıl oldu da can düşmanlarımız haline geldiler?

Hem ermeni hem kürt meselesinde milletimiz uyanık olmalı, okuyup öğrenmeli, kardeşliğin yollarını araştırmalı. Aksi halde düşmanı sevindirir, kendimizi de boşuna yıpratırız.