bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- en sevilmeyen ev işleri2
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- eski nahif sözlük kızları2
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- aklını yitirmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- velvet vs nervio19
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- manifest grubu3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- ona bir şey söyle9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- acıktım ben3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- yarın iş olduğu gerçeği3
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- bira cips6
- kadim kültürler4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- slavko vincic15
- ilginç rüyalar2
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- nervio11
- laptop5
- ispanya20
- marc cucurella6
- gocusuz sözlük4
- nothing more never less2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
Bölüm itibarıyla behlül 'le Bitter'in zeytin yağı gibi üste çıktığı durumdur. Kardeşim siz yapın yapın sonra mal şöförün itirafları sayesinde yırtın varmı böylesi .tabi bu olayda Firdevs in payı çok büyük mübarek entrikalar prensesi. Nihat a öyle bir fırça kaydı ki adam aslan kesildi. Sonrada bihter hakarete dayanamdı gitti dedi Vay BE! Ne namusluymuş. Zaten bitter evden giderek onurlu anadolu kadını gibi davrandı behlül de adete ben saf ve buram buram memleket kokan anadadolu çocuğuyum dedirti. Olan bizim ednana oldu zavallıma kızı bile sırtını döndü . ah ednan sen ölmüşün ağlayanın yok garibim acıdım lan sana şimdi. ee bu kadar behlül düşkünü karınla kızın olursa olacağı odur ikisinin derdi varsa yoksa behlül 'ün çüküsü . Bu da yetmezmiş gibi entrikalar prensesi kayınvalide hayatın kaymış senin paran malın mülkün olmuş ne yazar. Ha bi de garibim matmazele e acıdım şimdi hemen günah keçisi ilan edilidi yok ednan niye evine gitmiş ne yapsın kadın kovsun mu velinimetini evden; hele firdevsi anladık bu nihale ne oluyor behlül için anası kadar sevdği insanı sattı hoş babasını da sattı yok behlül çok masummuş babası ona güvenmemiş. bu kadar aptal aşıkta olunmaz ki .Havyer yemek istakoz yemek nihale yaramamış biraz hamsi yesin istavrit yesin belki zekası açılır. Zaten bu ziyagillerin alayının zekası düşük para var akıl yok hiçbirinde . Parası olupta akıllı olan tek kişi firdevsten sonra çetin gerisi mal. adam şak diye bihterin otelde kaldığını çözdü. bu arda firdevs ne kadın ya kızının biri doğum yapmuş ötekinin evinde sular durulmuyor cici torunu kaza geçirmiş o hala çetin le oynaş peşinde. ne diyeyim firdevsim bol şans. beşire değinmeden edemiyeceğim hemen nihali duyunca jipi alıp çıkıp gitin babanı jipiydi değilmi San ki nihalin umurundaydın ya hem gitsen ne yapacaksın ortepedi uzmanımısın sen. Gelelim yılın olayına biter hamileymiş acaba yalanmı söylüyor peki doğruysa çocuk kimden? Hamilelik olayı bayağı kafa patlatacak cinsten en iyisi ben kaçar haftya görüşmek üzere by
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar