bugün
- ben geldim kerkenezler19
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- gollumun gözü yüzükte4
- 777 diyen erkolar6
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- saçını pembeye boyayan erkek5
- gün tabağı5
- claudian clouds21
- kendi sorumluluğunu almak4
- iyi parti16
- 0 0 76
- kasları parçalamak2
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- sözlükten soğuma nedenleri13
- en son alınan iltifat2
- halife mehdi ismet4
- kısır7
- ince telli saç3
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- simko316
- mehdi aleyhisselam5
- akrep burcu kini7
- hınç2
- hamburger date6
- pizza yemek8
- sahibinden com salakları4
- kızların çok açık giyinmesi2
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- aleksey batrakov12
- sözlük ırkçıları8
- gey şakası yapmayan erkek ılıktır2
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- ghosting4
- çerçeve yasa35
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- alttaki yazara motto ver16
- sultanköy2
- cinler musallat istatistiği7
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- yengeç erkeği ve herhangi bir burç kadın ilişkisi2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- aşko kuşko yazarlar2
- otobüs durağına araba park eden kişi2
- üniversite mezunu işsiz3
- osuruktan şiirler22
- su elementi hakimiyeti olması2
- eski sevgili nerede ne yapıyor5
- pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü8
nissan ın lüks sınıf markası infiniti nin arazi aracı* futuristik tasarımıyla belki de bu sekmen araçlar içinde çağ aşmış, estetik detaylar, yaşayan bir tasarım, mükemmel bir iç mekan...
araç iki değişik motor ve model seçeneğiyle satılıyor. biri fx45 4.5 lt hacminde v8 motor 320 beygir diğeri ise fx35 3.5 lt hacminde v6 280 beygir.
oldukça hötçekli olmasına karşın aslında araç tam bir suv olarak görülmüyor, zaten firma yetkilileri de aracı tanımlarken coupe-suv karışımı olduğunu vurguluyorlar.
aracın abd satış fiyatı 38.000$ dan (60.000ytl bile değil) başlıyor yani türkiye de ford focus fiyatına. Haa siz ben bu arabayı türkiye de alacam diyorsanız 100.000$ ı gözden çıkartmanız gerekli zaten bir distribütör de yok ama infiniti 2008 yılından itibaren türkiye ve avrupa da satışa başlayacak, peki çıkarımız ne olur 100.000$ a satılan araç 90.000 avroya satılır. ((niçin adam gibi bir kapitalist ülke olmalıyız ya da kapitalist ülkelere niçin düşman olmalıyız anlıyorsunuz değil mi?))
bunun dışında ise arabanın eleştiri alan tek tarafı arazi koşullarında pek dayanıklı olmaması yönünde ama zaten yetkililerde bu aracın camel trophy yapmak için tasarlanmadığını söylüyorlar adam gibi alın şehirde kullanın arada bir pikniğe falan gidersiniz diyorlar..
http://www.infiniti.com/fx/
not: aynı platformda nissan markasıyla, farklı bir tasarımla nissan murano isimli bir araç daha var.
araç iki değişik motor ve model seçeneğiyle satılıyor. biri fx45 4.5 lt hacminde v8 motor 320 beygir diğeri ise fx35 3.5 lt hacminde v6 280 beygir.
oldukça hötçekli olmasına karşın aslında araç tam bir suv olarak görülmüyor, zaten firma yetkilileri de aracı tanımlarken coupe-suv karışımı olduğunu vurguluyorlar.
aracın abd satış fiyatı 38.000$ dan (60.000ytl bile değil) başlıyor yani türkiye de ford focus fiyatına. Haa siz ben bu arabayı türkiye de alacam diyorsanız 100.000$ ı gözden çıkartmanız gerekli zaten bir distribütör de yok ama infiniti 2008 yılından itibaren türkiye ve avrupa da satışa başlayacak, peki çıkarımız ne olur 100.000$ a satılan araç 90.000 avroya satılır. ((niçin adam gibi bir kapitalist ülke olmalıyız ya da kapitalist ülkelere niçin düşman olmalıyız anlıyorsunuz değil mi?))
bunun dışında ise arabanın eleştiri alan tek tarafı arazi koşullarında pek dayanıklı olmaması yönünde ama zaten yetkililerde bu aracın camel trophy yapmak için tasarlanmadığını söylüyorlar adam gibi alın şehirde kullanın arada bir pikniğe falan gidersiniz diyorlar..
http://www.infiniti.com/fx/
not: aynı platformda nissan markasıyla, farklı bir tasarımla nissan murano isimli bir araç daha var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar