bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- geceye bir şarkı bırak11
- kalkın be2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- travesti sesi çekiciliği6
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- kedi2
- gece denize girmek5
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- yeni parti46
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- dünyanın en samimi cümlesi6
- akrep burcu4
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- arkadaşlar bir şey dicem5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- gecenin köründe5
- nohut yaptım nası olmuş10
- biraderilyö de biraderito2
- yorgun mermi vs nervio12
- şarap içemeyen erkek6
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var3
- müslüman cinler3
- yatın artık orçolar3
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- arabayı yavaş süren tipler16
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü2
- merfulu gitmesin kampanyası15
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- ford taunus6
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- birader ne demek11
olay 1: 6-7 sene önceydi,12 yaşında falandım. serin bir yaz gecesi oturma odasında bulunan yataklı kanepeye uzanmış beyaz show'u izliyordum. saat 12 de başlayıp 3-3,30 sularında bittiği için sürekli izlerken uyuyakalıyordum tabi. o gün de gene izliyorum, saat 2,30 falan oldu. yavaş yavaş gözlerim kapanmaya başlamıştı. bu arada camı yaz serinliğinden yararlanmak için açmıştım, perdeyi de tabi. cam benim yattığım yataklı kanepenin tam karşısındaydı. gözlerimin yavaş yavaş kapandığı anda pencerenin altından bir ışık belirdi.sonra yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı. bu rosswell olayındaki uzaylının daha parlak beyazı ve daha zayıfı olarak görmüştüm onu. sonra deli gibi çığlık atmaya başladım. ışık bir anda kaybolmuştu. annem yanıma gelmişti sonrasını hatırlamıyorum. meğer bayılmışım. o olaydan o kadar çok etkilenmiştim ki doktora gitmiştim. doktor bana olayın halüsinasyon olabileceğini söyledi. ben de içimden derin bir hassiktir çektim ona.
sözlük, evet uzaylılara inanıyorum ama bu olaydan dolayı değil. biraz kafayı çalıştırırsak bu koskoca evrenin sadece bize özel yaratıldığını iddia edemeyiz çünkü. ayrıca deli değilim.
olay 2: yatmadan önce tanrı'ya dua etmeyi, onunla başbaşa kalmayı alışkanlık haline getirmiştim bir aralar. sonra bunu seyrekleştirmeye başladım. veyahut dua sırasında gözlerim kapanıyordu,uykuya dalıyordum ve yarım kalıyordu dua. bu rutin düzen devam ediyordu belki de ben farkına varmadan. ancak bir süre sonra dualarım yarım kaldığı zamanlarda odamdaki pencereme 'tık' diye bir ses geliyordu. bunu ilk duyduğumda irkildim. korktum ve dua etmeye devam ettim. ancak yine yarım kaldı duam. ve gene bir 'tık' oldu. ardından duamı bitirdim ve uykuya dalabildim. bunun ardından her yarım kalışta bu 'tık' la karşılaştım. bir süreden sonra alıştım ve hala arada oluyor. ilk 'tık'ın gerçek bir ses olduğuna eminim ancak belki ondan sonrakiler psikolojik olabilir.
not: yazdığım iki olayı da götümden uydurmadım. ayrıca sapına kadar atatürkçüyüm, dini falan çağrıştırma amacım yok kimseye. entryleri başka yerinden anlayan yazar bozuntularınaydı bu edit.
sözlük, evet uzaylılara inanıyorum ama bu olaydan dolayı değil. biraz kafayı çalıştırırsak bu koskoca evrenin sadece bize özel yaratıldığını iddia edemeyiz çünkü. ayrıca deli değilim.
olay 2: yatmadan önce tanrı'ya dua etmeyi, onunla başbaşa kalmayı alışkanlık haline getirmiştim bir aralar. sonra bunu seyrekleştirmeye başladım. veyahut dua sırasında gözlerim kapanıyordu,uykuya dalıyordum ve yarım kalıyordu dua. bu rutin düzen devam ediyordu belki de ben farkına varmadan. ancak bir süre sonra dualarım yarım kaldığı zamanlarda odamdaki pencereme 'tık' diye bir ses geliyordu. bunu ilk duyduğumda irkildim. korktum ve dua etmeye devam ettim. ancak yine yarım kaldı duam. ve gene bir 'tık' oldu. ardından duamı bitirdim ve uykuya dalabildim. bunun ardından her yarım kalışta bu 'tık' la karşılaştım. bir süreden sonra alıştım ve hala arada oluyor. ilk 'tık'ın gerçek bir ses olduğuna eminim ancak belki ondan sonrakiler psikolojik olabilir.
not: yazdığım iki olayı da götümden uydurmadım. ayrıca sapına kadar atatürkçüyüm, dini falan çağrıştırma amacım yok kimseye. entryleri başka yerinden anlayan yazar bozuntularınaydı bu edit.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar