bugün
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi12
- meal kuran değildir26
- trabzonspor harbiden salah'ı almış3
- insanlar sizi nasıl tanımlar3
- bella hadid4
- velvet almanyaya gel5
- 31 çekerken eli kırmak2
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- eric abidal2
- dünya sivaslılar günü3
- duş almak vs duş yapmak3
- velvet14
- gürkan uygun2
- memati baş5
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- anker2
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- redkitin ati2
- uzak diyar4
- iremga12
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- tai lung7
- gta 52
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- animecileri ciddiye almak2
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- kendini anlatamamak6
- bakarız3
- ıban at3
- ateşin çocukları2
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- saçını ombre yapmak2
- kız arkadaş kiralamak8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- ak partiye üye oluyoruz kampanyası2
- disney prensesi olmak2
- burger king hamburgeri2
- bir sözlük kızıyla sevişmek3
- bizim zamanımızda böyle miydi diyen nesil2
- psikoloğumun intihar mektubu yazması2
- magnum kodları işe yarıyor mu sorunsalı2
- afrika nasıl kalkınabilir15
- rahatsız değiliz paşa2
fazla delikanlı geçiniyor. aynı zamanında geceuykusu isimli yazar gibi. bazı şeyleri bilmiyor. ısrarla uyarıyorum, ortalığı germeye çalışmadan uyarıyorum ama anlamıyor.
ısrarla bana hakaret içerikli entry yazmakta. ve entry moderatörler tarafından silindikçe bu yazar aynısını yazmakta. nedenini sordum teröristlere küfür etmem olarak gösterdi. (bkz: #7344289) bu entry nin silinmesini istiyormuş ve ben silmedikçe bana hakaret içerikli entry girecekmiş.
insan olan terörizme karşıdır. ve her zaman da diyorum; ne kadar terörist varsa orospu çocuğudur. şimdi yazara olan ne ben bunu çözemedim? kimseye bir laf etmedik, hiçbir yazara da hakaret etmedim. sana olan ne koçum? teröriste sövmek ne zamandan beri ırkçılık oldu? neyse bu muhabbetin üzerine gitmeye gerek yok.
no light no hope bir hukuk insanıdır. anayasasına bağlıdır. anayasasına da karşı gelmez. türk milletini halklar oluşturmuştur. arap da çerkez de pomak da kürt de x de y de z de bu milletin değerli birer evladıdır. bunu anayasa da der, mustafa kemal atatürk'de der. biz de deriz. ama bu bazılarının götüne batıyorsa, o mektupta onlardan da bahsettiğimi bilmeni isterim yazar efendi.
not: bazı şeylerin oyun olduğunu, ciddi olmadığını sanıyor. gerçeklere döndürürler adamı...
ısrarla bana hakaret içerikli entry yazmakta. ve entry moderatörler tarafından silindikçe bu yazar aynısını yazmakta. nedenini sordum teröristlere küfür etmem olarak gösterdi. (bkz: #7344289) bu entry nin silinmesini istiyormuş ve ben silmedikçe bana hakaret içerikli entry girecekmiş.
insan olan terörizme karşıdır. ve her zaman da diyorum; ne kadar terörist varsa orospu çocuğudur. şimdi yazara olan ne ben bunu çözemedim? kimseye bir laf etmedik, hiçbir yazara da hakaret etmedim. sana olan ne koçum? teröriste sövmek ne zamandan beri ırkçılık oldu? neyse bu muhabbetin üzerine gitmeye gerek yok.
no light no hope bir hukuk insanıdır. anayasasına bağlıdır. anayasasına da karşı gelmez. türk milletini halklar oluşturmuştur. arap da çerkez de pomak da kürt de x de y de z de bu milletin değerli birer evladıdır. bunu anayasa da der, mustafa kemal atatürk'de der. biz de deriz. ama bu bazılarının götüne batıyorsa, o mektupta onlardan da bahsettiğimi bilmeni isterim yazar efendi.
not: bazı şeylerin oyun olduğunu, ciddi olmadığını sanıyor. gerçeklere döndürürler adamı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar