bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- patates kızartmak3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- paranın devrinin bitmesi10
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- kelimelik3
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- fatma betül sayan kaya44
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- spk tera holding de 37 kişi hakkında suç duyurusu2
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- yemen'in taiz kentinde husi çatışmaları2
- hayatın çok sıkıcı olması2
- sarma saramayan kız10
- zamanda yolculuk2
- futbol13
- türkiye28
- ölüm2
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- romanya53
- siccin4
- italya12
- sistem patlamış2
- çalmaşur4
- true'nun çaylak olması7
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- abberline ın yeni hesabı11
- özgürlük vs eşitlik5
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- saraca ö yıldırım2
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- belçika10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- beyza3
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- yağmurlu gece6
- hepinizi yazdım bir kenara8
- dünya60
zihinsel problemlerle boğuşmak durumunda kalabilecek insandır.
ironi yapmıyorum veyahut ayar vermiyorum elbette. sadece hayvansal besinlerde bulunan b12 vitamininin eksikliği zihinsel sorunlara yol açabiliyor ki bunun en berbatı bilinç bulanıklığı, literatürdeki adıyla konfüzyon. düşmanımın başına gelmesin diyeceğim ama gelsin arkadaş. çok fena. bu sebepten kendilerinin bir şekilde bu vitamin açığını kapatmaları gerekiyor. sanırım bazı bitkilerde de çok az miktarda var b12 fakat ihtiyacı karşılamak için yeterli değil. her gün et yiyen bir insan olarak b12 vitamini eksikliğinden hap kullandığım düşünülürse, vejetaryenlerin işi hiç kolay değil. işin içine hayvansal proteini, yağını, falanını fıstığını koyarsak uzar da gider bu. etçil bir varlık olarak vejetaryenlere tavsiyem, alamadıkları, insan sağlığı için gerekli olan tırıvırıları öğrenip buna göre bir doktora başvurmalarıdır. "slm cnms ben vejetaryenim ama protein sıfır diyolla ne yapim?" diye sormalarıdır.
bir de yediğimiz ete ceset gözüyle bakmayın canlar. ne yazık ki kaplanlar vejetaryen değiller, acıktıklarında sizi bile yerler. biz de çok kötü varlıklarız işte ne yapalım tavukmuş kuzuymuş kesip biçiyoruz.
ironi yapmıyorum veyahut ayar vermiyorum elbette. sadece hayvansal besinlerde bulunan b12 vitamininin eksikliği zihinsel sorunlara yol açabiliyor ki bunun en berbatı bilinç bulanıklığı, literatürdeki adıyla konfüzyon. düşmanımın başına gelmesin diyeceğim ama gelsin arkadaş. çok fena. bu sebepten kendilerinin bir şekilde bu vitamin açığını kapatmaları gerekiyor. sanırım bazı bitkilerde de çok az miktarda var b12 fakat ihtiyacı karşılamak için yeterli değil. her gün et yiyen bir insan olarak b12 vitamini eksikliğinden hap kullandığım düşünülürse, vejetaryenlerin işi hiç kolay değil. işin içine hayvansal proteini, yağını, falanını fıstığını koyarsak uzar da gider bu. etçil bir varlık olarak vejetaryenlere tavsiyem, alamadıkları, insan sağlığı için gerekli olan tırıvırıları öğrenip buna göre bir doktora başvurmalarıdır. "slm cnms ben vejetaryenim ama protein sıfır diyolla ne yapim?" diye sormalarıdır.
bir de yediğimiz ete ceset gözüyle bakmayın canlar. ne yazık ki kaplanlar vejetaryen değiller, acıktıklarında sizi bile yerler. biz de çok kötü varlıklarız işte ne yapalım tavukmuş kuzuymuş kesip biçiyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar