bugün

toplama bilgisayar

marka bilgisayar satıcısının burada bile kötülediği bilgisayar olmuştur.

çok eğlenceli lan, valla bak.

yanında lisanslı işletim sistemi sahip oluyorsunuz tey tey. Lan sanki bedava veriyorlar.

hem belki korsanını kullanmak istiyorum para vermek zorunda mıyım ben sisteme?

uyumsuzluk sorunu çok var yeaa parçalarda.

10 yıl önce vardı uyumsuzluk sorunu, bu zamana kadar 1500 tane bilgisayar topladım ona buna kendime hiç uyumsuzluk sorunu çıkmadı.

NViDiA kartla ATi kartlar yakında SLi yapılacak uyumsuzluk sorunu diyorlar.

Tam performans çalıştıramazsınız yeaaaa 4 gb toplayıp 1-2 gb performansında çalışan bilgisayarda oyna oynayabiliyorsan son çıkan oyunları. bu kadar da palavra olmaz ki.

Fiyat konusu ise ayrı eğlenceli, marka bilgisayarda 1.750 liraya çöp alırsın.

Aha çöp göstereyim size.

aha 1.750 milyonluk

http://www.casper.com.tr/...Detay.aspx?intStockNo=910

çöp. bildiğin çöp.

2 GB ATI HD4650 Ekran Kartı varmış.

Lan 2 gb ohooooooooo canavar gibi ekran kartı di mi?

bilgisayardan anlamayana öyle. öyle de o 2 gbı nerene sokacaksın ne işine yarayacak?

bilgisayar donanımı bütünlüksel olarak değerlendirilir, işlemcin ne kadar iyi olursa olsun, ramin ne kadar iyi olursa olsun ekran kartın kötü olduğunda nalları dikersin.

bu 4650yi parayla da satamazsın, o yüzden çıkar koy bi kenara ofis bilgisayarına falan tak, yerine en aşağı 300 liralık (ki en aşağı) ekran kartı alacaksın. Oldu mu sana bu bilgisayarın maliyeti 2100 lira.

2100 liraya 22 inch FULL HD ekranlı, orta üst seviye ekran kartlı, üst seviye işlemcili ve ramli canavar gibi bilgisayar toplarsın. öyle gözünü para bürümüş bilgisayar satıcılarının dediği gibi de 1 gb ram performansında çalışmaz.

Isınma sorunu da olmazmış, Gören bakan da marka bilgisayarlar full tower kasa içerisinde 15 cm yükseklikte dik işlemci soğutucuları takıyor, en kaliteli macunla macunluyor, ön ve arkasına canavar gibi PWM fanları bağlıyor sanacak.

lan marka bilgisayarların satılanlarının yüzde 99u yukarıdaki gibi çöp bilgisayarlar, ısıma sorunu mu olacak? 4650yi fansız kasaya taksan da ısınmaz ki, Voltajı verip de Ramlere overclock yapmayacaksan ramler de ısınmaz, HDD de ısınmaz, işlemci de ısınmaz.

Garantiye gelince sıra, Exa, vatan gibi büyük parça firmalarına gidiyorsunuz onlar işinizi hallediyor ve büyük ihtimal ya parçanız değişir ya da alışveriş çeki alırsınız.

not: Windows yokken ben vardım.