bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı8
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- mutlu bir ilişkinin anahtarı7
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- en iyi antidepresan17
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı5
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- isveç tunus maçı2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- sözlükte yazmanın faydaları8
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- uysaljakoben12
- chp'nin hali ne olacak58
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- 5 kilo dumbell2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- nataşalara para yedirmek9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- arkadaşlar bakar mısınız14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- saraca finch house6
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- kötü biri olduğunu bilmek10
- diyanetin abd'deki villaları16
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- recep tayyip erdoğan5
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- sydney sweeney'in memeleri8
- kemal kılıçdaroğlu13
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- kadınlar neyden hoşlanır3
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- kedi9
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
bugünkü konserinden sonra tekrardan hayran olduğum efsane!
3-4 metre ötelerinde hayranlıkla izledim kendilerini. ve sonra dönüp salona baktım seyrekti bildiğin seyrek... ankara gibi bir yerde belki de 3-4 sene sonra konser bile vermeyecek cahit berkay gibi bir efsaneyi dinlemeye avuç dolsusu insan geliyorsa yuh derim.
sırf korkumdan gittim aslına bakarsanız ben de ölmeden önce göreyim diye yani. iyi ki gitmişim iyi ki 312 arena getirmiş bu efsaneyi ankara'ya. cahit babadan tanburun yayını istedim o masmavi gözlerini belertti elini öpeyim dedim "kızıma bile öptürmüyom lan" ben dedi sarıldık...
cem ababa'Nın yadigarı , babası gibi samimi içten adam emrah karaca... sahnede ayrı bir duruşu var. biraz da yanındaki amcasından sanırım. yeğen haylazlığı sanki. ama sesi olmuş. kim ne derse desin kendi şarkılarını kendisi gibi söylüyor. yapay bir cem karaca havası yok yani. konserde cahit baba çok güzel birşey söyledi ve garip bir burukluk çöktü içime. "bizden sonra gelen gençler de grubun ismini moğollar olarak korur inşallah." işte bugün engin abi geçirdiği o illet hastalık yüzünden yoktu yanlarında. onun yerine muhteşem insan utku ünal almıştı. sanırım cahit baba ve taner abi taner öngür de yerlerini gençlere bırakmaya niyetliler.
konser sonrası kulislerine girip onlarla konuşmak muhteşemdi. samimiyetleri ve saygıları kelimelerle anlatılacak gibi değil. yeni yetme starların kaprislerini görükten sonra kendilerin bu duruşuyla bile ne kadar büyük insanlar olduklarını ve bulundukları yeri 40 yıldır nasıl koruyabilidiklerini daha iyi anlıyorum.
sahnede 64 yaşında bembeyaz uzunsaçlarıyla bir dev kambur duruşuyla bağlama divan sazı cura tanbur elektro gitar klasik gitar çalıyor ve üstelik vokal yapıyorsa bu adama ne dense azdır.
sonra da aklıma ajdar, ismail yk, salim gibi insanlar geliyor...
allah aşkıan makinist şu filmi geri sar!
3-4 metre ötelerinde hayranlıkla izledim kendilerini. ve sonra dönüp salona baktım seyrekti bildiğin seyrek... ankara gibi bir yerde belki de 3-4 sene sonra konser bile vermeyecek cahit berkay gibi bir efsaneyi dinlemeye avuç dolsusu insan geliyorsa yuh derim.
sırf korkumdan gittim aslına bakarsanız ben de ölmeden önce göreyim diye yani. iyi ki gitmişim iyi ki 312 arena getirmiş bu efsaneyi ankara'ya. cahit babadan tanburun yayını istedim o masmavi gözlerini belertti elini öpeyim dedim "kızıma bile öptürmüyom lan" ben dedi sarıldık...
cem ababa'Nın yadigarı , babası gibi samimi içten adam emrah karaca... sahnede ayrı bir duruşu var. biraz da yanındaki amcasından sanırım. yeğen haylazlığı sanki. ama sesi olmuş. kim ne derse desin kendi şarkılarını kendisi gibi söylüyor. yapay bir cem karaca havası yok yani. konserde cahit baba çok güzel birşey söyledi ve garip bir burukluk çöktü içime. "bizden sonra gelen gençler de grubun ismini moğollar olarak korur inşallah." işte bugün engin abi geçirdiği o illet hastalık yüzünden yoktu yanlarında. onun yerine muhteşem insan utku ünal almıştı. sanırım cahit baba ve taner abi taner öngür de yerlerini gençlere bırakmaya niyetliler.
konser sonrası kulislerine girip onlarla konuşmak muhteşemdi. samimiyetleri ve saygıları kelimelerle anlatılacak gibi değil. yeni yetme starların kaprislerini görükten sonra kendilerin bu duruşuyla bile ne kadar büyük insanlar olduklarını ve bulundukları yeri 40 yıldır nasıl koruyabilidiklerini daha iyi anlıyorum.
sahnede 64 yaşında bembeyaz uzunsaçlarıyla bir dev kambur duruşuyla bağlama divan sazı cura tanbur elektro gitar klasik gitar çalıyor ve üstelik vokal yapıyorsa bu adama ne dense azdır.
sonra da aklıma ajdar, ismail yk, salim gibi insanlar geliyor...
allah aşkıan makinist şu filmi geri sar!
Gündemdeki Haberler