bugün
- eşitlik mi özgürlük mü8
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek10
- namaz5
- yaşlandığının farkına varmak9
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- kedi5
- eva mendes2
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- müzik dinlemek5
- kartoncu birader vs erecto bey2
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- ekşi sözlük referans17
- adavet2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı5
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- sözlüğün çok durgun olması6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- iki arada bir derede kalmak2
- mekke anlaşması20
- özgür özel7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- 2000 doğumlu kızlar6
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- ekonomi16
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- baliye balayına gitme ezikliği4
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- meis2
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- ulu parti5
- sözlük yazarı olunmaz2
- kirov reporting2
- balide bok koklamaya gidenler2
--spoiler--
"ellerinden öpülesidirler. bayan olduğunu ifşa edenleri ne güzel de korurlar.". "ee ne var şimdi bunda?" diyeceksiniz belki. ben rahatsız oldum, kurulmuş olan şu cümleden. ironi yapmış güya arkadaş. ironi, mizahtan ayrı olarak, olaya eleştirel bi bakış açısı getirmektir. söylenilenlerin zeminini sağlamlaştırarak bir şeylere dikkat çekme çabasıdır bir nevi ama aması var işte. bu arkadaş ironi bile yapamamış burda. yüzüne gözüne bulaştırmış her şeyi.
bayan olduğunu ifşa edenleri ne güzel de korurlarmış bu sözlükteki ablalar! vay be! ironiye bak. hayran kaldım, işte budur listeme ekleyeceğim. hiç böyle bir ayar görmemiştim arkadaş. bir an mavi ekran gördüm, gözlerim doldu böyle. bayan olduğunu belli edenleri ifşa edenleri koruyorlarmış ablalar. sanki ne belli etmişiz lan? (bak yine belli ettim hay allah!) kadın olduğunu belli etmek ayıp mı olmuş ki? anormal bi durum mu? sen bu gezegende sadece erkeklerle yaşadığını sanıyorsun heralde. evet üzülerek söylüyorum ki arkadaşım, kadınlar her yerdeler. sokakta, caddede, okulda, iş yerinde ve son bomba! sözlükteler! biliyorum kabullenmek zor olacak ama kendilerini ifşa da etmeye başladılar işte yavaşça. ne olacak şimdi?
-bayan olduğunu belli etti!
-yakalayın muhafızlar!
-tud tud tud gaçıyo lan bağyan.
-bağyan! bağyan! durun.
sözlüğün ablası gelir sonra "bayan olduğunu cesurca belli etmeye devam etsin arkasındayım. ablası yisin!"
-ya sözlüğün ablası, savunma şunu. acımayın ite. bağyanmış zaten bi de belli ediyo. atın zindana zındığı.
ne lan bu?
--spoiler--
sözlükteki ablalar entryme çok kızmış olan yazar. bana da it demiş. iyi de ablacım ben senin adını orda yazmadım ki? bu ne şiddet bu celal. sana bir tavsiyem var 20 saat sözlükte kalma çık dolaş hava güzel dışarıda sosyalleş biraz.
"ellerinden öpülesidirler. bayan olduğunu ifşa edenleri ne güzel de korurlar.". "ee ne var şimdi bunda?" diyeceksiniz belki. ben rahatsız oldum, kurulmuş olan şu cümleden. ironi yapmış güya arkadaş. ironi, mizahtan ayrı olarak, olaya eleştirel bi bakış açısı getirmektir. söylenilenlerin zeminini sağlamlaştırarak bir şeylere dikkat çekme çabasıdır bir nevi ama aması var işte. bu arkadaş ironi bile yapamamış burda. yüzüne gözüne bulaştırmış her şeyi.
bayan olduğunu ifşa edenleri ne güzel de korurlarmış bu sözlükteki ablalar! vay be! ironiye bak. hayran kaldım, işte budur listeme ekleyeceğim. hiç böyle bir ayar görmemiştim arkadaş. bir an mavi ekran gördüm, gözlerim doldu böyle. bayan olduğunu belli edenleri ifşa edenleri koruyorlarmış ablalar. sanki ne belli etmişiz lan? (bak yine belli ettim hay allah!) kadın olduğunu belli etmek ayıp mı olmuş ki? anormal bi durum mu? sen bu gezegende sadece erkeklerle yaşadığını sanıyorsun heralde. evet üzülerek söylüyorum ki arkadaşım, kadınlar her yerdeler. sokakta, caddede, okulda, iş yerinde ve son bomba! sözlükteler! biliyorum kabullenmek zor olacak ama kendilerini ifşa da etmeye başladılar işte yavaşça. ne olacak şimdi?
-bayan olduğunu belli etti!
-yakalayın muhafızlar!
-tud tud tud gaçıyo lan bağyan.
-bağyan! bağyan! durun.
sözlüğün ablası gelir sonra "bayan olduğunu cesurca belli etmeye devam etsin arkasındayım. ablası yisin!"
-ya sözlüğün ablası, savunma şunu. acımayın ite. bağyanmış zaten bi de belli ediyo. atın zindana zındığı.
ne lan bu?
--spoiler--
sözlükteki ablalar entryme çok kızmış olan yazar. bana da it demiş. iyi de ablacım ben senin adını orda yazmadım ki? bu ne şiddet bu celal. sana bir tavsiyem var 20 saat sözlükte kalma çık dolaş hava güzel dışarıda sosyalleş biraz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar