bugün
- kolye30
- papağan4
- tır şoförü olmayı istemek11
- ölen kediyi çöpe atmak vs gömmek4
- sabah 6:00'da nervionun resmine bakarak rakı içmek10
- sevgiliye cartier hediye etmek6
- zebra2
- kim kimi neden sevmiyor14
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u5
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- yogartiksen40
- evi ev yapan şeyler5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak21
- benim maaşım benimdir kocamın maaşı evindir3
- vatan için savaşmayacağını söyleyen genç adam4
- aşk12
- ona bir şey söyle6
- 6 ayda bir yıkanmak4
- bobby frontispiece2
- güneşli sıcıcık bir edirne günü6
- fon olayında spk'nın ihmalinin olmaması3
- diyanetin fona para yatırması4
- ilkokul bebesine türbanı savunmak66
- karısı çalıştıran erkek gitsin vurdursun3
- azerilerce tokatlanan akpli8
- sözlük kadınlarına 15 bin tl hibe ediyorum6
- birinci nesil yazar görememe sorunsalı6
- 17 ekim 2026 erzurumspor eyüpspor maçı4
- azerbaycan3
- adana hava durumu5
- nick değiştirilse alınacak nickler3
- nervio adlı yazara uyarı11
- eskortluk yapan sözlük yazarı25
- 11 ocak 1812 napolyon'un rusya seferi2
- yogartiksen'in mod olması4
- dincileri niçin öldürmeliyiz5
- uludağ sözlüğün kapanma vaktinin geldiği gerçeği7
- 1 55 boya sahip kızlardaki özgüven kaynağı3
- her buluşmaya rezalet kombinlerle gitmek4
- içine cin giren insan nasıl kurtulur10
- atom bombası atılacak sıradaki ülke2
- türküm doğruyum çalışkanım5
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları3
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı75
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek48
- queen ravenna büyücülük okulu20
- antipanik5
- can sıkıntısından yapılan en garip şeyler2
- anın görüntüsü23
- burçlara göre insan yargılamak2
engin günaydın'ın memleket sevgisi ile seneryosunu yazıp oynadığı kara mizah içeren film. bir film kasabada yaşamanın sıkıcılığını boğuculuğunu ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. ben bu filmi çok sevdim izlerken bir çok duyguyu bir arada yaşatıyor insana celal'in vurdum duymazlığına kızıp durdum. sevilay'a yaptıkları yüzünden hatta, şuna bi tane patlatsam derken bazen de ona acıma duygusu yerleşiveriyor insana. ayrıca celal'in yani engin günaydın'ın oğlunu oynayan gence dikkat edin nedim suri'ye yani filmdeki adı ile mesut'a. (bkz: binnur kaya)ve (bkz: settar tanrıöğen) 'in oyunculukları tartışmasız muhteşemdi filme çok şey katmışlar. sevilay'ın nasıl bu kadar saf ve naif olduğunu sorgulamaya gerek görmedim o içimiz de yaşayan binlerce kadından biri, ancak neden o kadar çok parayı kocasından saklamış derseniz, çünkü kocasına güvenmiyor ve çoçuğunun ve kendini geleceğini garanti altına almaya çabalıyor. elbette almanya da yaşayan babasının uyarıları yüzünden yoksa buna gerek bile görmeyecek kadar saf naif biri sevilay. aslında celal'e güvenmemekte de haklı eğer pavyon kadını sibel onu kabul etseydi çoktan karısını ve oğlunu terk etmeye hazırdı celal eh artık karısının parasına da yasal yoldan sahip olunca evine dönmekte bir çekince görmedi tabi celal. ayrıca hiç bir fikrim yokken de tokat'ın da ne kadar güzel bir yer olduğunu görmüş oldum bu filmle. son olarak taylan biraderler muhteşem bir iş çıkarmışlar yeni yıla girmeden ağız tadıyla bir film izleyebildim dedirtiler bana. hepsini tek tek tebrik ederim.
--spoiler--
celal; şimdi sen bu parayı istemiyor musun sevilay; hayır celal ben yanlızca senin yanımda olmanı istiyorum sen yoksan ben parayı ne ediyim.
--spoiler--
--spoiler--
celal; oğlum sen ellerini yıkadın mı?
--spoiler--
--spoiler--
celal; şimdi sen bu parayı istemiyor musun sevilay; hayır celal ben yanlızca senin yanımda olmanı istiyorum sen yoksan ben parayı ne ediyim.
--spoiler--
--spoiler--
celal; oğlum sen ellerini yıkadın mı?
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar