bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- eski dizileri izlemek3
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi2
- ankarada masaj yaptırmak2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- kel erkek3
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- death2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gecenin şarkısı4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- semum3
- ses yakışıklılığı2
esuma.. esuma.. esuma...
tatlı çocuk seni.
zeki çocuk.
küçükkende annenin sakladığı çikolataları araklar mıydın acaba?
yazarlık hayatın daha yeniymiş az önce onu öğrendim. henüz 2009 model. bu taptazecik ve dimağın elbette aklına 40 tilki gelecek. elbette "araklamacı gazetecilik" yapacak. neticede ülkemizde basının da ne durumda olduğu ortada. insan ne gördüyse onu.. değil mi?
sevgili esuma.
bu entry'yi yazmak için "uludağ'da hesabı olan bir arkadaş" bulmanın ne denli zor olduğunu belirtmek isterim. burada yazar olmak öyle kolay olmamalı. copy-paste 'lerin arkasına sığınarak yazarlık yapılabiliyorsa internette bununla ilgili çok güzel botlar var. bot derken ugg olanlardan bahsetmiyorum. sakın yanlış anlama beni. bir çırpıda bütün bir siteyi kopyalayabilen otomatik botlardan söz ediyorum.
cicişim esuma.
seni henüz kız mısın, erkek misin, genç misin, yaşlı mısın, siyah mısın, beyaz mısın.. tam olarak dahi tanımadığım halde seninle ilgili öğrendiğim ilk ve en kalıcı şey "başka bir sitede gördüğü ve kaynağından çok emin olmadığı bir şeyi orijinalmiş gibi sözlüğe aktaran biri" gerçeğidir. zaten nick altında da görüyorum ki bu ilk vukuatın değilmiş. sözlük içinden herkes konuşmuş da bir düzelme olmamış. belki sözlük dışından pokelersem bir işe yarar düşüncesindeyim. saygıdeğer uludağ sözlük yönetiminden de bu bağlamda özür dilerim.
google amca çoğu kez saklanan gerçekleri gözler önüne serer. serdi de. sağolsun lafmacun.org 'daki bir kaç arkadaşım uyardı. ben de gözlerimle gördüm. benim bir yanlış anlaşılma olmasın diye, kopyacılık sayılmasın diye ek$i'ye bile yazmadığım evrim geçiren canlıların diyaloglari adlı başlığı sen tanımıyla birlikte (hobaa !?!) alıp buraya yapıştırmayı uygun görmüşsün. beyim sen uygun gördüysen biz kullarına laf söylemek düşmez tabi. ama lütfen böyle şeylerden şiddetle kaçın. türkçe çok garip bir dil. lütfen ile başlayan emir cümleleri yazabiliyorsun.
sana tavsiye edebileceğim çok güzel forumlar var. "bir üsttekinin nickinin ilk harfiyle başlayan şehir isimleri yazmaca" falan oynarsınız. yılbaşı da yaklaşıyor, aman da aman.. hadi bakalım.
:: ugokhan ::
tatlı çocuk seni.
zeki çocuk.
küçükkende annenin sakladığı çikolataları araklar mıydın acaba?
yazarlık hayatın daha yeniymiş az önce onu öğrendim. henüz 2009 model. bu taptazecik ve dimağın elbette aklına 40 tilki gelecek. elbette "araklamacı gazetecilik" yapacak. neticede ülkemizde basının da ne durumda olduğu ortada. insan ne gördüyse onu.. değil mi?
sevgili esuma.
bu entry'yi yazmak için "uludağ'da hesabı olan bir arkadaş" bulmanın ne denli zor olduğunu belirtmek isterim. burada yazar olmak öyle kolay olmamalı. copy-paste 'lerin arkasına sığınarak yazarlık yapılabiliyorsa internette bununla ilgili çok güzel botlar var. bot derken ugg olanlardan bahsetmiyorum. sakın yanlış anlama beni. bir çırpıda bütün bir siteyi kopyalayabilen otomatik botlardan söz ediyorum.
cicişim esuma.
seni henüz kız mısın, erkek misin, genç misin, yaşlı mısın, siyah mısın, beyaz mısın.. tam olarak dahi tanımadığım halde seninle ilgili öğrendiğim ilk ve en kalıcı şey "başka bir sitede gördüğü ve kaynağından çok emin olmadığı bir şeyi orijinalmiş gibi sözlüğe aktaran biri" gerçeğidir. zaten nick altında da görüyorum ki bu ilk vukuatın değilmiş. sözlük içinden herkes konuşmuş da bir düzelme olmamış. belki sözlük dışından pokelersem bir işe yarar düşüncesindeyim. saygıdeğer uludağ sözlük yönetiminden de bu bağlamda özür dilerim.
google amca çoğu kez saklanan gerçekleri gözler önüne serer. serdi de. sağolsun lafmacun.org 'daki bir kaç arkadaşım uyardı. ben de gözlerimle gördüm. benim bir yanlış anlaşılma olmasın diye, kopyacılık sayılmasın diye ek$i'ye bile yazmadığım evrim geçiren canlıların diyaloglari adlı başlığı sen tanımıyla birlikte (hobaa !?!) alıp buraya yapıştırmayı uygun görmüşsün. beyim sen uygun gördüysen biz kullarına laf söylemek düşmez tabi. ama lütfen böyle şeylerden şiddetle kaçın. türkçe çok garip bir dil. lütfen ile başlayan emir cümleleri yazabiliyorsun.
sana tavsiye edebileceğim çok güzel forumlar var. "bir üsttekinin nickinin ilk harfiyle başlayan şehir isimleri yazmaca" falan oynarsınız. yılbaşı da yaklaşıyor, aman da aman.. hadi bakalım.
:: ugokhan ::
güncel Önemli Başlıklar