the tournament

ian somerhalder, robert carlyle, kelly hu, ving rhames, scott adkins gibi oyuncuların oynadığı 2009 yapımı aksiyon filmidir.

---spoiler---
Klasik en büyük psikopat katil kim temalı bir film. Bir kasabaya konulan onlarca katilin birbirini öldürmesini ve bunları izleyerek ve üstlerine bahis oynayarak para kazanmak isteyen zenginlerin anlatıldığı bir filmdir. Bir sürü lişe ve saçma olaya rağmen fena değildi diyebilirim film için. Benim içlerindeki favori adamım fransız zenciydi. Hani şu bir binadan öbürüne badi ekrem misali atlayan zenci arkadaşım.
Bir de iyi başkarakterimiz var ki kendisi hamile bir kadını öldürmüş bir kiralık katildir! Nasıl iyi olduğunu senaristler söyler artık. Bir zenci arkadaşımız vardır ki tombul birşeydir ama hem 1. Yarışı hem de 2.yarışı kendisi kazanmıştır. O göbekle nasıl becerdi anlamadım valla! Fransız zenciyle beraber en karizmatik karakterimiz losttan tanıdığımız Ian Somerhalderdır ki kendisi yine yakışıklılık ve karizma konusunhda döktürmüştür ama o da psikopattır. Gerçi bu kendisine yakışmış.
---spoiler-
izleseniz de olur izlemeseniz de olur.