bugün
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- yanlışlıkla gey olmak9
- merfulu9
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde8
- rodrigo mora6
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- halk başkanlık sistemini istiyor8
- wc'ye telefonsuz girmek6
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- seçimi yine akepe kazanacak3
- günlük tutan erkek19
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- arda güler5
- halkını düşünmeyen lider4
- çomar haber ajansı3
- her yerde sümkürebilen insan6
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak3
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması3
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- yeşil kuşak projesi3
- merhabalarr5
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- sigara yasağı3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- gratisin içini merak etmek8
- ay diyen erkek3
- stres atamamak2
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- g o k u4
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- mekke anlaşması14
- tuğralı dobloya binip ekonomi çoh eyi demek2
- sözlükte kavga olacak hissi4
- defterini kalpli kağıtla kaplayan erkek2
- arkadaşlar nasılsınız11
- modern insan dertlerini şımarıkça olması2
- çok su içmek2
- gocu7
- fatih ergenekon2
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- kendini fazla ciddiye almak2
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- kendinden sıkılmak2
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- domdomusa4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cansever18
anneme çemkiriyordum, "elalemin annesi cocugunun ustune titrer, seninse olsem umrunda olmiycak bıdı bıdı bıdı.." dıye. sebebi mi ? buzdolabında yiyecek dogru duzgun bı seyler bulamayısımdı. sinirlendim gittim televizyonu actım, bi yarısma galıba, kızlar cıkmıs sarkı soyluyorlar.. kıyafetlerı, makyajları kocamanımsı ama yeni yenı gecmeye baslayan sıvılce ızlerı hala duruyor bazılarında, bırınde dis telı bıle var..aa! ergen lan bunlar !
bu bı yetenek yarısması. birincisine ne gibi super fırsatlar sunuluyor bılmıyorum ama bellı ki; bır annenın, yenı yetme kızının minicik bi pileli etek ve daracık gomlekle sahnede salım salım salınıp detone sesiyle sarkı soylemeye calısmak suretıyle yurdumun abazanlarının yureklerını hoplatmasına goz yumacak kadar buyuk..
kızın tekı de cıkmıs "annecıgım senı cok sevıyorum benım ıcın yaptıgını bılıyorum, senı cok sevıyorum.." dıyor sırıtarak. annesı de "canım kızım, ıyı kı dogurmusun senı, aglatacaksın benı yapma : ((" dıye yanıtlıyor. bu sırada annenın tam arkasında 25lik erkekler "seni cok seviyoruz" "bilmemkim forever <3" "yalarım" tadında pankartlar acmıslar.
bılmıyorlar mı yoksa umursamıyorlar mı yoksa ıstedıklerı tam olarak da bu mu, o anne o kızın bır seks objesı oldugunun farkında degıl mı? bırtanesının, cancagızı kızının ses fakırı oldugunu, sadece guzel bacaklarını guzelce actıgı ve goguslerının halı hazırda buyumekte oldugu ıcın o noktada oldugunu gormuyor mu ? yoksa bunu cok daha ıyı yerlere gelmek ıcın bır arac olarak mı goruyorlar ?
--spoiler--
dilaranın amına dokunmak istiyorummmmm
--spoiler--
bu bi youtube yorumu, dahası da var.
sevgılı, cıcı, sahte gozyası doken anneler; sohret yolunda mubah gordugunuz orospulugu gencecık kızlarınıza mal etmesenız keske..
bu bı yetenek yarısması. birincisine ne gibi super fırsatlar sunuluyor bılmıyorum ama bellı ki; bır annenın, yenı yetme kızının minicik bi pileli etek ve daracık gomlekle sahnede salım salım salınıp detone sesiyle sarkı soylemeye calısmak suretıyle yurdumun abazanlarının yureklerını hoplatmasına goz yumacak kadar buyuk..
kızın tekı de cıkmıs "annecıgım senı cok sevıyorum benım ıcın yaptıgını bılıyorum, senı cok sevıyorum.." dıyor sırıtarak. annesı de "canım kızım, ıyı kı dogurmusun senı, aglatacaksın benı yapma : ((" dıye yanıtlıyor. bu sırada annenın tam arkasında 25lik erkekler "seni cok seviyoruz" "bilmemkim forever <3" "yalarım" tadında pankartlar acmıslar.
bılmıyorlar mı yoksa umursamıyorlar mı yoksa ıstedıklerı tam olarak da bu mu, o anne o kızın bır seks objesı oldugunun farkında degıl mı? bırtanesının, cancagızı kızının ses fakırı oldugunu, sadece guzel bacaklarını guzelce actıgı ve goguslerının halı hazırda buyumekte oldugu ıcın o noktada oldugunu gormuyor mu ? yoksa bunu cok daha ıyı yerlere gelmek ıcın bır arac olarak mı goruyorlar ?
--spoiler--
dilaranın amına dokunmak istiyorummmmm
--spoiler--
bu bi youtube yorumu, dahası da var.
sevgılı, cıcı, sahte gozyası doken anneler; sohret yolunda mubah gordugunuz orospulugu gencecık kızlarınıza mal etmesenız keske..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar