bugün
- ümit kocasakal18
- ilk buluşmada hesabı kim öder5
- mersin6
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı73
- yanında lipstick taşımayan yollu erkek4
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması16
- uludağ yönetimi sözlük kızlarını banlama kararı5
- birbiriyle çiftleşecek uludağ sözlük yazarları6
- cadılar bayramında kabak tatlısı yapıp getiren kız4
- israil de erken katılım rekoru2
- motorcuların trafikte terör yaratması8
- kadınların 1 saatte modunun değişmesi6
- boş yolda kırmızı ışıkta beklemek7
- victor osimhen15
- hapisten çıkıp derbide forma giymek2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor8
- vajinaya dil atmak7
- ismail kartal20
- sözlükte kimseye zararı olmayan yazar11
- zemzem suyunun yüzyıllardır bitmemesi7
- güney kore34
- şemsiye taşıyan erkekte gizli eşcinsellik vardır3
- gocunun sözlüğe vedası3
- ara vereceğim diyen kız4
- şarkıyı devam ettiriyoruz6
- kimsenin sizi sevmemesi12
- kuru amlı2
- atatürk ün hataları19
- atatürkün yakışıklı olması6
- hazırlanırken ebru gündeş dinlemek4
- sevgiliyle araya mesafe koymak9
- fenerbahçelilerin ağlak olması6
- ngark5
- yazarların sözlükten kaçması4
- korkut kanadoğlu3
- risaledeki sinek kelimesinin üzerine sinek konması9
- attaristan3
- kılıçdaroğlu'nun erken seçim çıkışı7
- cadılar bayramında cadı süpürgesine binmek2
- dinci3
- karı istiyorum5
- entrysinde emoji kullanan yazar gizli eşcinseldir3
- siz hayırdır2
- sözlükteki galatasaraylılar6
- cadılar bayramı temalı fotoğraf çekilen kızlar4
- sabah erken kalkma erdemi5
- muşlettin bey amca birader bey6
- anın görüntüsü17
- platin sarısı saç2
- ok atmak4
yalan yok valla sırf zuhal olcay oynuyor diye hiç bakmadan balıklama atladığım tiyatro oyunuydu ama heyhaat! gitmez olaydım demiyorum(sanata her zaman destek olmak gerek) ama yalan söylemeyim, beklentim çok yüksekti efenim.. bir kere şunu söyleyeyim bir döner sahnenin üzerinde bir masa üzerinde gelişen olay ve diyaloglar genel anlamdaki tiyatro seyircisini kaçıracak cinsden ve odaklanmakta sorun yaşamaktadır. oyun ecnebi olduğu için efenim fuck off türü argo cümlelerle bezenmiş ve diyaloglar sürekli siktirici şu,siktirici bu.. türü cümlelerle çeviri pek oturmamakta yapay gözükmekte.oyunu merak edenler ve gidecek olanlar için daha fazla detay vermiyorum.
not:payidar tüfekçioğlu'nun muhteşem sesini canlı duymak nasip oldu.(tanımayanlar için kurtlar vadisinde demedi deme ibrahim olarak karşımıza çıkmakta. yalnız bik bik kurtlar vadisini izleyen bir insan nasıl tiyatro oyunu eleştirir gibi şeyler demeyin rici ederim ayıptır söylemesi kültürel etkinlikler izler,takip ederim hemen yüzeysel eleştiri de bulunmayın haksızlık etmeyin efenim..)
not:payidar tüfekçioğlu'nun muhteşem sesini canlı duymak nasip oldu.(tanımayanlar için kurtlar vadisinde demedi deme ibrahim olarak karşımıza çıkmakta. yalnız bik bik kurtlar vadisini izleyen bir insan nasıl tiyatro oyunu eleştirir gibi şeyler demeyin rici ederim ayıptır söylemesi kültürel etkinlikler izler,takip ederim hemen yüzeysel eleştiri de bulunmayın haksızlık etmeyin efenim..)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar