ilkokulda tüm erkeklerin aynı kıza aşık olması

Hayatımdaki ilk hayal kırıklığıdır...
15 erkeğin 15 kızın olduğu bir sınıfta geçti 5 senem, ama, ama lânet olsun ki her nasılsa hep o vardı, herkesin aklında "o" hep "o"!
Şimdi o kız çok çirkin, binlerce kez şükrediyorum, sürü psikolojisinde bilinçaltıma girmemiş o kız iyi ki..
Kaderin kötü oyununda piyonluğumuzu sürdürürken zaman geçti, gün oldu devran döndü, horoz domaldı tavuk gömdü..

Orta okul sıralarındaydık artık, kıskançlıklarımız, ihtiraslarımız, kinimiz her şeyimiz vardı, sonuna kadar, dibine kadar her şeyimiz.. Tabi hoşlandığımız kızlar da, artık herkes bir kıza aşık değildi, mutluyduk.
Ama mutluluğumu bozan ilk şey serviste yanımda oturan arkadaşın : "Sizin N'yi bana ayarlasana abi, çok seviyorum kızı" demesiydi, inanabiliyor musunuz? benden benim sevdiğim kızı istedi eleman resmen, ama hırsımız ve kinimiz masumiyetimizi gölgeleyememişti daha.
Sen yeter ki iste kanka dedik be, daha halâ velettik. Sonraki gün koridorda biri çevirdi beni, istediği aynıydı, bir an " lan ne kızmış be?" dedim yoluma devam ederken, ve genç abaza konseyi toplandığında 4 kişi ( 18 kişilik sınıfın 9 erkeğinden 4'ü ) daha ona sempati ötesi duygular beslediğini itiraf ettiğinde başım dönmeye başlamıştı, ama orhinal bir arkadaşımızın " abi manyak mısınız tosbaa kaputu gibi burnu var ! " demesi hayatımı kurtardı, ergenlik aşkımdan 2 kelime ile soğuyabilmiştim aç abazanlara bırakarak aşkımı, "tosbaa kaputu", minnettarım sana dostum, paylaşılamayanandan bir pay almaktan vaz geçtim sayende..