bugün

sağa kayar mısın kıvanç ı göremiyoruz

Bundan 2-3 ay önce beyaz'ın programına katılan kıvanç tatlıtuğ'u göremeyen yurdum kızlarının BEYAZ'IN PROGRAMINDA beyaz'a SöYLEdikleri söz.

Malumunuz odur ki beyaz'ın ve diğer tüm erkeklerin, bu laftan sonraki haliyeti ruhiyesinin gerçek tanımını, kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar başlığına yönlendirsek ancak o kadar olur da, o, başlı başına başka bir başlık konusu olur ayrı. (son cümledeki başlı başına başka bir başlık Konusu lafını unutun)

Dedim ki, yurdum kızlarının doğuştan sarı saç mavi göz konseptine olan özleminin öznesi zaar bu adam. dedim ki, bu adamı abartan sadece biziz sanırım. kara kaş kara gözlü erkeklerin coğrafyasındaki sarı saçlı azınlığı olduğundan zaar bu ilgi. Ama değilmiş lan. Meğersem tüm dünya kadınlarının üstünde etki yaratmış bu herif.

2 gün önce, "Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen 3. Ortadoğu Uluslararası Film Festivali"ne de damgasını vurmuş lan bu sarımtırak yeşilimsi bej herif. BiR Arap prensesi, Kıvanç Tatlıtuğ'a olan hayranlığını, özel yardımcısı aracılığıyla odasındaki partiye davet ederek göstermiş, megastar behlülümüz de prensesi kırmayıp partiye katılmış. (nerde karı behlül sokar) odada onlarca bol dekolteli kadını görünce şoke olmuş Bizim kıvo.(herkesi bihter gibi hediye paketi gibi fırfır giyiniyor sandı haspa) Festivale katılan Demi Moore ve Eva Mendes gibi yıldızlar Tatlıtuğ'a gösterilen ilgiyi hayretle izlemiş ve festival yöneticilerine "Kim bu oyuncu?" diye sormuşlar.

Vay anasına ya vay anasına. Meğersem megastarımız kıvoymuş lan bizim. Meğersem yıllarca kandırmış bu medya bizi Tarkan markan diye.

haa, Adam yakışıklıdır, seksidir, değildir ben karışmam. Allah sahibine bağışlasın der, ben sahip olduğuma bakarım da beni en çok dünya güzeli eva mendes'in, 50'sinde olup en fazla 30 gösteren demi'nin "kim bu oyuncu" sorusu gerdi lan.

anlatalım...
Bizim Kıvo'nun genelde oynadığı dizide, 1500 bölüm boyunca söylediği replikler, "behlül kaçar, düş yakamda, rahat bırak beni Nihal rahat bırak" tan ibarettir. bunu derken boynundan yukarısı kan kırmızısı olur ve sürekli berserk moda gezinir. dün gece yayınlanan dizide, dudaklarını arı sokmuş gibi duran bi travestiye diskoda yazarken, 80'lerde pek bi moda olan banu alkan'a engin koç gibi sapıksal bakışlar atan da, gerildiğinde üstündeki tişörtü bi anda üstünden çekip alan manyak da bu tiptir. Muhammed ali gibi kaçar, arı gibi sokar bu hınzır karakter. Ha bi de barçaya üst oynayıp son maçtan kuponu yatmış adam gibi bağıran adam da budur. (Dersin adamın sevgilisi kaza geçirmedi de akşam sahnesi var behlül de grubun brutal vokali bokyiyen. o nasıl solo nağmaleri lan öyle? agugaaaaa ahggggg ahhhgdd.. Oyuncu koçu king kong mu anlamadım ki ben. ahhh Ahh o bam bam diye vurduğun direksiyondan air bag açılaydı da o düzgün agzın burnun bi tavan yapaydı da göreydim)

yalnız, Evet tüm bunlara inat iyi oyuncu vesselam. ehehhe.

DEĞERiNi ÖLÜNCE ANLAYACAZ, Eminim.

not: O bağırmasından sebep "Altın ayı ödülü"yle dönmüş lan evine deve.

Bilim adamları tarafından da evrim'i kanıtladığı için "ters yönde işleyen evrim heykelciği"ni almış diyollar.