bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- para5
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- dünyanın tersine dönmesi5
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- tavuk sevmemek5
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- cansever4
- gıyasettin nerede sorusu3
- hangi manifest kızısın4
- yorgun mermi19
- 9 ağustos 20262
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- dolar3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- sözlüğün içinden geçmek2
- galatasaray10
- fairuz3
- muşlettin amca4
- bikbik hanfendi3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- etek giyen erkek10
- 20192
- karadağ2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- sürekli dizi6
- güzel kadın3
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- dünya3
- yeni zelanda ya gitmek5
- durmaması gereken yerde duran insan2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- laptop4
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- milli piyade tüfeği2
- futbol6
- anın fotoğrafı14
- otostopçuya içini dökmek2
- waffle4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- lionel messi5
(#5988320) nolu entrydeki gibi bende aynı düşünceleri paylaşıyordum. ta ki can sıkıntısından 19 ekim günü pc den in flames açıp dinleyene kadar... pc de tüm albümleri öylece duruyordu... in flames ile tanışmam nerden baksan lise 2'ye dayanır, yanlış hatırlamıyorsam. tabi o zamanlar ergensin, bazı şeyler yerine oturmuyor, dinliyorsun, arıyorsun yeni birşeyler... bende işte bu şekilde in flames ile tanıştım, dinledim baya o zamanlar*... sonra biraz müzik eğitimi alınca, müzik kulağımı geliştirdikçe farklı müzik tarzlarına yöneldim; metal zaten vardı sonrasında jazz, blues, pop gibi türleri bünyeme yedirdim. hepsi de çok farklı gelince insanın ufku gerçekten genişliyor, bunu kendimi övmek manasında söylemiyorum. aşırı derecede metal fanatiği bir dinleyicisi, aynı zamanda bu müziği icra eden biri olarak söylüyorum...neyse in flames'e gelelim! nerden baksan bu grubu 3-4 yıldır playlistimde dolaştırmadım, dinlemedim çünkü sikik bir grup olmuştu benim için... sonra 19 ekim günü yani dün canım sıkıldı. bakalım arşiv de neler var diye baktım! bir baktım, in flames! dur ya ne zamandır bu sikik grubu dinlemiyordum. bir dinleyelim şu albümlerden birini! açtım ordan 2004 yılına ait soundtrack to your escape adlı albümünü... 1. şarkıdan başladım dinlemeye, bir yandan da pc de işlerimi hallediyordum. sonra nedense bir hüzün kapladı abi içimi anlamadım, bir duygusallık başladı... allah allah dedim, in flames'in böyle şarkıları var mıydı ya dedim? sanki lisede in flames şarkılarını dinleyen ve onlardan nefret eden ben değildim! sevdim aniden bu grubu! yeniden keşfettim anlayacağınız in flames'i. çünkü liseden bu yana müzik anlayışım tamamiyle değişti ve farklı bakıyordum müziğe ve farklı hazlar alıyordum... kısacası in flames'i yeniden keşfeden biri olarak şunu söyleyebilirim:
rifflerden resmen duygu akıyor arkadaşlar! gitarlar öyle melodik ki; hem kafa sallayıp,hem de hüzünlenme isteğini aynı anda uyandırıyor. var mı buna benzer melodik death grupları? illa ki vardır ama bana denk gelmedi umarım gelir. ama in flames çok iyi bir grup, kesinlikle müzik yapıyorlar, para için yapıyorsalar bile, bu parayı hakediyorlar. 2008 yılına ait albümü dinlemedim, genelde bu albüm için piyasa için çıkartılmış diyorlar! doğru olabilir. ama ondan önceki albümleri tamamiyle ''müzik'' !!!!!
rifflerden resmen duygu akıyor arkadaşlar! gitarlar öyle melodik ki; hem kafa sallayıp,hem de hüzünlenme isteğini aynı anda uyandırıyor. var mı buna benzer melodik death grupları? illa ki vardır ama bana denk gelmedi umarım gelir. ama in flames çok iyi bir grup, kesinlikle müzik yapıyorlar, para için yapıyorsalar bile, bu parayı hakediyorlar. 2008 yılına ait albümü dinlemedim, genelde bu albüm için piyasa için çıkartılmış diyorlar! doğru olabilir. ama ondan önceki albümleri tamamiyle ''müzik'' !!!!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar