bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri9
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- dövmesi olan yazarlar6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak3
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- kimseyle tanışamamak2
- türkiye a milli futbol takımı14
- nervio'nun kedi kumu5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- siz yazın ben yatıyorum3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- sevgilisini paylaşan adam3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- vurduran erkek davranışları3
- treni kaçırmak5
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- platonik aşk5
- gavat bir insan olmak3
- spino2
- ankara mı istanbul mu9
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- crrc corporation3
- köle isaura2
- berberlere zam gelmesi7
- 0 gol 0 puan2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- jd vance2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- haiti3
- billy joel2
- iç anadolu ağzı3
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- öpüşemeyen zenon2
- teoman müziği bıraktı2
(#5988320) nolu entrydeki gibi bende aynı düşünceleri paylaşıyordum. ta ki can sıkıntısından 19 ekim günü pc den in flames açıp dinleyene kadar... pc de tüm albümleri öylece duruyordu... in flames ile tanışmam nerden baksan lise 2'ye dayanır, yanlış hatırlamıyorsam. tabi o zamanlar ergensin, bazı şeyler yerine oturmuyor, dinliyorsun, arıyorsun yeni birşeyler... bende işte bu şekilde in flames ile tanıştım, dinledim baya o zamanlar*... sonra biraz müzik eğitimi alınca, müzik kulağımı geliştirdikçe farklı müzik tarzlarına yöneldim; metal zaten vardı sonrasında jazz, blues, pop gibi türleri bünyeme yedirdim. hepsi de çok farklı gelince insanın ufku gerçekten genişliyor, bunu kendimi övmek manasında söylemiyorum. aşırı derecede metal fanatiği bir dinleyicisi, aynı zamanda bu müziği icra eden biri olarak söylüyorum...neyse in flames'e gelelim! nerden baksan bu grubu 3-4 yıldır playlistimde dolaştırmadım, dinlemedim çünkü sikik bir grup olmuştu benim için... sonra 19 ekim günü yani dün canım sıkıldı. bakalım arşiv de neler var diye baktım! bir baktım, in flames! dur ya ne zamandır bu sikik grubu dinlemiyordum. bir dinleyelim şu albümlerden birini! açtım ordan 2004 yılına ait soundtrack to your escape adlı albümünü... 1. şarkıdan başladım dinlemeye, bir yandan da pc de işlerimi hallediyordum. sonra nedense bir hüzün kapladı abi içimi anlamadım, bir duygusallık başladı... allah allah dedim, in flames'in böyle şarkıları var mıydı ya dedim? sanki lisede in flames şarkılarını dinleyen ve onlardan nefret eden ben değildim! sevdim aniden bu grubu! yeniden keşfettim anlayacağınız in flames'i. çünkü liseden bu yana müzik anlayışım tamamiyle değişti ve farklı bakıyordum müziğe ve farklı hazlar alıyordum... kısacası in flames'i yeniden keşfeden biri olarak şunu söyleyebilirim:
rifflerden resmen duygu akıyor arkadaşlar! gitarlar öyle melodik ki; hem kafa sallayıp,hem de hüzünlenme isteğini aynı anda uyandırıyor. var mı buna benzer melodik death grupları? illa ki vardır ama bana denk gelmedi umarım gelir. ama in flames çok iyi bir grup, kesinlikle müzik yapıyorlar, para için yapıyorsalar bile, bu parayı hakediyorlar. 2008 yılına ait albümü dinlemedim, genelde bu albüm için piyasa için çıkartılmış diyorlar! doğru olabilir. ama ondan önceki albümleri tamamiyle ''müzik'' !!!!!
rifflerden resmen duygu akıyor arkadaşlar! gitarlar öyle melodik ki; hem kafa sallayıp,hem de hüzünlenme isteğini aynı anda uyandırıyor. var mı buna benzer melodik death grupları? illa ki vardır ama bana denk gelmedi umarım gelir. ama in flames çok iyi bir grup, kesinlikle müzik yapıyorlar, para için yapıyorsalar bile, bu parayı hakediyorlar. 2008 yılına ait albümü dinlemedim, genelde bu albüm için piyasa için çıkartılmış diyorlar! doğru olabilir. ama ondan önceki albümleri tamamiyle ''müzik'' !!!!!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar