bugün

beşiktaş kim ki ya

her futbolseverin rahatça sorabileceği bir soru, beşiktaş kim ki ya? 5 senede 60 futbolcu alan dandik bir takım. en büyük başarısı ne? dandik süper ligi kazanmak.

gerçekten de artık bunu söyleyen insanlar o kadar haklılar ki. beşiktaş artık bu ligin 3. büyüğü bile değil.

beşiktaş kim? ekrem dağ, ibrahim kaş, nobre, rüştü, fink, yusuf gibi adamların ilk onbirinde oynayacağı bir takım mı? eğer öyle bir takımsa beşiktaş 3. değil 5. büyüktür. bu adamların kaç tanesi turkcell super lig'de avrupa'ya gitmeye çalışan takımlarda oynayabilir? hangisi bursasporda, trabzonsporda oynayabilir?

beşiktaş kim ki? en büyük kahramanı holosko ve tello gibi 30 maç yatıp 4 maç gol atan iki futbolcu olan bir takım mı? eğer öyleyse beşiktaş 3. değil 5. büyüktür. trabzonspordaki yattaradan, alanzinhodan hatta ve hatta ceyhundan daha mı yeteneklidir bu iki kazma?

beşiktaş kim ki? ilk onbirindeki ve yedekteki futbolcuların (ernst, ferrari ve sivok dışında) beş para etmediği bir takımdır. 5. değil 10. büyüktür artık bu ligde. cska kadar teslimiyetçi oynayan, panathinaikosun yarısı etmeyecek (şuanki haliyle) bir takıma karşı bile tek pozisyon bulamayacak bir takımdır.

mustafa denizli kim? yusufu sol açık, holoskoyu sol açık, telloyu ön libero oynatabilen, nihatı 2000lerin başındaki nihat zannedip sağ açık oynatabilen bir beşiktaş hainidir. milli takım koltuğunu gördükçe ağzının suyu akan, ağzındaki suyu toplamaya çalıştıkça beşiktaşı sabote eden bir haindir.

hadi eyvallah.

not: (bkz: #6169628)

not2: siz istediğiniz söyleyin çarşının göt yalayıcı ezik güruhu, umrumda bile değilsiniz. 20 sene önceki beşiktaşla şimdiki beşiktaşın arasındaki farktır beşiktaş kim ki ya sorusu. siz hala kendinizi avutun, ben avutmam. ben sıkıldım 40 yıldır tuttuğum takımın bu hallere düşmesine.
© copyright 2005 - 2026