bugün

ug tek

lisedeyken kız arkadaşımın yakın bir arkadaşı sınıfta uyurken, piçin biri ellemeye kalkışmış. Sanırım ellemişte. Sonra kızda gidip bu çocuğu müdüre şikayet etmiş.
Olay büyüdü.Kavgalar oldu. Çocuk okuldan atıldı falan filan.

Sonra insanlar yorum yapmaya başladılar ve kızın üstüne geldiler. Neymiş de kızın adı çıkmış 'boşu boşuna'... Olayı büyütmüşler... Kız bunu farklı bir yolla da çözebilirmiş...

Ulan dedim yuh. Bu tip bir sapıklığı bile nerdeyse meşrulaştıracağız,nasıl bir ataerkil toplumsak her şeyi, erkeğin salt faydası üzerinden yorumlayacak hala gelmişiz biz. Lan kıza birisi uyurken taciz etmiş. Bir insanın nerdeyse en korumasız olduğu anda taciz etmiş o da ve tacize uğrayan kişi bunu afişe etmeyecek.içine atacak.Sonra taciz eden çocuk gögüsünü kabarta kabarta gezecek. Kusura bakmayın ama boyleyse hayatınızın bakış açısı hayatınızdan bir fayda gelmez size.. boşu boşuna romantik cümleler kurmayın.

işte bu hatun kızın ki bundan bir gram farkı yok. Neymiş efendim kız susacakmış, bunu kimseye söylemeyecekmiş, farklı yollarla hakkını arayacakmış, kızın adı çıkmış şimdi falan filan...

Demek durum buymuş sevgi pıtırcıkları.. aşktan,özlemekten,insanlıktan bahseden insanlar, bugün ug tek adlı yazarı yerden yere vuruyolar. Ne yapmasını bekliyordunuz? O yazarın 'bir takım' entryler girmesi,ona böyle bir resim yollanması hakkını mı doğuruyor?

nerde kalmıştık.. özlemek kötü dostlar, yalnızlık kötü....hebele hebele hebele..

edit: var öyle bir amsalaklığım..