bugün

rüyada görülen kişiye aşık olmak

ulan ne sikindirik bir şeymiş bu. çoğu er kişinin başına geliyormuş bu olay. istatistiki bilgi vereyim de salladığım belli olsun; erkeklerin %66,6666..(gider bu) sının başına geliyormuş bu olay. bizim evdeki 3 kişiye göre öyle en azından. başına gelmeyen cibiliyetsiz ev arkadaşım ise 3 aydır ev kirasını ödemiyor, ruhunu sikeyim, ruhsuz ipne. göt. neyse konuyu sikmeden rüyaya döneyim.

güzel bir futbol akşamı, sağ taraftan gelen topa nefis bir vole vuruyom top çatala gidiyor, cangele attı bugün aynısını denizlispor'a. neyse dönüyorum sağıma telin önünde birisi beni alkışlıyor. -pardon, pardon adınız neydi, diyor. -hı, ho, hö derken, -erman diyiveriyorum. aha denizlispor'a seçecekler beni, çok beğendiler lan, ulan bu kaleci kim, ibrahim tatlıses'in kalede işi ne, kız neden ismimi sordu ki, kızdan menejer mi olur lan? bu düşünceler içinde cebelleşirken telden geçiyorum ruhani bir şekilde, kızla yüzyüze geliyorum. allah ım bu nasıl bir güzellik, içim titriyor lan, kalbim güp güp çarpıyor. -sizin isminiz neydi, diyorum. -tuğba, diyor. gözlerinin içi gülüyor şerefsizim. ellerim terlemiş, elim ayağım birbirine dolaşmış, ağzımı ayırıp tuğba'ya bakıyorum (tuba da olabilir tabi)(sikeyim bu iç sesi)(bi sus a.mına koyim). bu sırada güp güp çarpan kalbim gak gak diye çarpmaya başlıyor. -gak gak, galk galk, kalk kalk, lan yarram kalksana... şerefsiz ev arkadaşım güzelim rüyayı sikertiyor. ayıp lan. yapılır mı lan? neyse tuğba'nın yüzü beynime kazındı. tüm gün o sureti aradım cicik denizli kızlarında(cicik). bulamadım küstüm hayata (siktir).

tuğba nerdesin bilmiyorum ama karşıma çıkacaksan şimdi çık. mantık evliliği, para, çocuk, ekmek, süt derken karımla el ele perde seçmeye gittiğim dükkanda karşıma çıkma. alma beni benden, beni şerefle, aşk arasında koyma. koyarsan ve şimdi çıkmazsan karşıma adaletini sikerim bu hayatın. ve tuğba gözlerin hala gözümde unutamıyorum (ne renkti lan) (siktir).